En ferah dönemi mi ? Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ? İşsizlik oranına baktınız mı, 1 dolar kaç TL biliyor musunuz, benzinden haberiniz var mı kaç TL litresi? Düşman olmadığımız bir ülke söyler misiniz ? Hastane ile ilgili senede kar yağınca 2 hastayı göstermelik televizyonlarda helikopterde gönderiyorlar siz buna sağlık reformu mu diyorsunuz? İlaç fiyatlarından, muayene ücretlerinden haberiniz var mı? Bize paralı olan sağlık hizmetlerinin Suriyelilere bedava olduğunu biliyor musunuz? Dünya'da en çok vergi alınan ülkelerden birisi olduğumuzu biliyor musunuz ? Ben 37 yaşındayım babam 30 sene önce bir firmada muhasebeci olarak çalışırken aldığı normal maaş ile ne kadar iyi geçiniyorduk, şimdi ne durumdayız bilgin var mı? Ticarette yaprak kımıldamıyor. Emlak sektörü ölü, kredi kartı ve kredi borçlularının sayısını ve kırmızı liste sayı oranlarını biliyor musunuz? 1975'de kurulan Aselsan'ın bana büyük bir başarısını söyler misin ya da TAI ? Hangi ürünümüzü yurtdışına satıyoruz Aselsan ya da TAI aracılığı ile? Ordumuz ne durumda idi, şu anda güç bakımından ne durumda bilginiz var mı ?
Evet en ferah dönemlerini yaşıyor AKP, kaçırılan milyon dolarlar, alınan gemiler, hesabı sorulamayan onca rüşvet. Neden biliyor musunuz çünkü maalesef bir tane güçlü muhalefet yok karşılarında.
Yahu veriyorlar mehteri Atv ve TRT kanalında, Aselsan silah yaptı Amerika bile göremiyor diye de 3 5 Facebook sayfasında cahillere resim paylaşıyorlar oluyor size ülke güllük gülüstanlık.
bana sanki başka ülkede yaşıyormuşum gibi sorular yöneltmişsinde hocam, hepsinden fazlasıyla haberim var. evet ülke son 15 yılda en refah yıllarını yaşamıştır. hiç dostumuz yok evet, çünkü zaten dost değillerdi bizi istedikleri gibi oynatıyorlardı, oynatamamaya başlayınca gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar mevzu bu. bilen zaten biliyordu, bilmeyende kendini sorgulasın. sen göstermelik iki hastayı taşıyorlar diyorsunda Allah göstermesin böyle birşey sana lazım olsa göstermelik dediğin o helikopterler seninde emrinde olacak. ilaç ve muayene ücretlerine değinmişsin, ilaçlar hem ucuz hem de ulaşılabilir durumda, önceden ssklılar eczaneden ilaç alamıyordu, bırak pahalı olmasını adam herşeyini verecek ama ilaç yoktu. ssk hastanelerinin içinde yer alan ayrıştırılmış bölgeden ilaç almak için sıraya gireceksin 1 gün belki 1 hafta bekleyeceksin ama üç ilacın ikisini ya bulacaksın ya bulamayacaksın. bunlar gelmeden önce özel hastane kavramı aşina olduğumuz birşey değildi, devlet hastanelerinde çalışan doktorların bile özel muayanehaneleri vardı. devlette yarım yamalak bakar, yarın mekanıma gel detaylı inceleyelim derlerdi. hava ambulanslarına değinmişsin uçak ve helikopter dahil yanlış hatırlamıyorsam dört ile bir araç düşüyor. sen buna göstermelik diyorsan o da senin takdirin. ordumuz ve polisimiz hiç olmadığı kadar güçlü. aselsan'a arge için ayrılan bütçelerle artık olması gereken yöne doğru gidiyor, projelerini inceleyebilirsin. neler gördü bu nelerde senin söylediklerini hep önceden gördü. piyasada şuan bir kriz olduğu herkesin malumu, kimse inkar etmiyordur ama ne saldırılara uğradık bir bakmak lazım. bu olaylar 15 senedir işler yoluna koyulmadan olsaydı bugünler belki cennet gibi gelecekti. thy en güzide kurumlarımızdan diyoruz değil mi, birçok yabancı havayolu iflasını açıklarken, thy büyümeye devam ediyor. en basit örneği buradan vereyim, bunlardan önce üçlü koalisyonda kriz yaşıyordu ülke, imf'den 2 milyar dolar kredi istemişti üçlü, imf teminat olarak ne istemişti hatırlıyor musun? thy'i istedi. sadece 2 milyar dolarcık için.. şimdi sadece sağlık beleş dediğin suriyeli mültecilere harcanan para 30 milyar doların üstünde. üstüne kendini sorgula, bir reklam ajansı açmak için bile kosgeb 50k hibe 100k faizsiz kredi veriyor. 2017 yılını saymazsan önceki yıllarda kaç bin liralık script satmışsın. Allah daha çok versin kasana ne koymuşsun. ticaretle uğraşan herkes hiç olmadığı kadar parasını katladı. diğer yandan eğer birileri bazı şeylere aldanıyorsa evet cahildir, bu kadar saldırıyı ve bu kadar üstümüze neden geldiklerini anlamayan cahildir. biri ensonhaber'den sabah'tan etkilenir biri dikenden sözcüden. etkilenmesinler, gözlerini açıp bakabilsinler. aklını kullanamayan kendi haline ağlasın. hani muhalafet, hani lider. ülkeyi yönetmek için teslim alacak kaç adam var? bu kadar saydıran arkadaşlarıma, ben siyaset yapmam eğer daha iyi bir ülke için plan projeniz varsa, vizyonunuz var benim yapmadığımı yapın diyorum, siyasete girin ülke yönetiminde söz sahibi olmak için diyorum. buradaki arkadaşlarada söylüyorum daha iyi bir ülke için vizyonu olan varsa, kendine saklamasın çıksın ortaya hepimize faydası olsun. diğer yandan ben yukarıdaki mesajlarımda belirtmişim ülke güllük gülüstanlık değil diye heralde atladın. benim için geçerli olan şudur; herkese hakkını teslim edeceksin, yanlışına yanlış doğrusuna doğru demeyi bileceksin.. yukarıdaki arkadaşlara artık benden alıntı yapmayın dedim, siz yapmışsınız konuya son mesajımda size olsun. benden artık alıntı yapmayın. herkese iyi geceler..