DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz akademik almış olsaydınız bütün bu işlerin siyaset ile alakalı olduğunu anlardınız.
Eğer akademik eğitiminiz varsa ve halen siyaset bizi ilgilendirmez diye yorum yapıyorsanız açıkçası boşa gitmiş bir akademik eğitm görüyorum.
Sorunuza gelecek olursak biz gayret ettikten sonra neler durabilir karşımızda demişsiniz.
Siz whatsapp tarzı bir uygulama yapsaydınız eğer ve o uygulamaya uçtan uca şifreleme yapıp konuşmaların güvencesini verseydiniz eğer iki gün sonra trafik cezanızı ödemediğiniz için devleti ve kamu malını zarara uğratmak diye çıkartılan bir suç ile ömürlük hapis yersiniz ya da uzunca süre cezaevinde tutularak sindirilmeye çalışılırsınız.
Öyle ben hem güç olayım hem üreteyim hem de siyasetin tuzlu ekmeğine karışmayayım demekle olmaz bu işler.
Neler yapacağınıza gelecek olursak,
kısacası koca bir 0
Ne yazık ki önce siyaset sonrasında dolaylı yoldan devlet eliyle yatırım olmasa her projenize ket vurulmaya mahkumsunuz.
Twitter, Youtube, Wikipedia
Bu tür platformları siz üretmiş olabilirdiniz. Lakin içeriklerden dolayı sansür yemişte olabilirsiniz.
Ne kadar siyaset desteği o kadar teknolojik ilerleme.
Evet bazı konularda haklı olabilirsiniz, ama asla görüşünüzü kalıplaştırıp bunu şahsıma yöneltemezsiniz. Fikrinizi söylersiniz saygı duyarım lakin, benimle çelişkilendirmenizi uygun görmüyorum.