MythDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletin vatandasina yapmak zorunda oldugu her seyi hizmet olarak gormekten ne zaman vazgececeksiniz acaba? Bu vatandas bosuna vergi odemiyor, bedava yasamiyor. Devlet yol yapiyor, okul yapiyor, kaldirim yapiyor ve bizimkiler de seviniyor. Tamam da bunlar zaten bir devletin vatandasina sundugu temel hizmetler. Daha dogru duzgun yazi yazamayan bir basbakana sahibiz. Bunun uzerine ne konusacak, ne de tartisacak bir sey var vesselam... Saygilar.
işte sen de yukarıda yazdığım arkadaş gibi olaya tek pencereden baktığın için böyle algılıyorsun, tabii devlet vatandaşına hizmet getirmek zorunda ama neden bundan önceki 80 yılda gelmemiş. vatandaş olması gerekene yıllarca kavuşamadığı için, hakkı olana kavuştuğu için memnun. sapla samanı ayırmayı bilmek lazım. bunu anlamayacak birşey yok. bu söylediklerimle ülke güllük gülüstanlık da demiyorum, daha yapılması ve iyileştirilmesi gereken çok şey olduğunu düşünüyorum, ilk mesajımda zaten bu yönde. bir apple bizi neredeyse ihracatta ikiye katlıyor, teknolojiye hızla adepte olup, üretmemiz gerektiğinden bahsediyorum ve bunun yolununda üniversitelerle birlikte, bireysel olarak başarılı kişilere devlet ve millet olarak destek çıkmaktan geçtiğinden bahsediyorum. ben teknoloji dedikçe canım kardeşlerim kaldırım diyor, iyi yürümeler gençler..

(artık benden alıntı yapmayın..)