bahadirhan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
destek talebi açtım zaten dünden beri bu sorunu çözmeye çalışıyorum panelinizden, çözememişim ki demek buraya da yazma ihtiyacı hissetmişim.

500 mb denilen disk kapasitesi dün birden bire 250 mb a düşürüldü. Doğal olarak disk yetersizliği uyarısı aldım ve şuan full backup dahi alamıyorum. işlemler kısıtlanmış durumda.

Günlük maksimum 500 tekil hitli bir siteyi dahi kaldıramayan, olması gereken en makul standart eklentilerin yer aldığı wordpress sitede cpu sorunu veren bir paket maalesef.

Evet bedava verdiğiniz bir hizmette tüm haklarınızı saklı tutuyor ve 250 mb a düşürme hakkınızı da saklı tutuyorsanız öyleyse reklamınızı yapmak için açtığınız bunu konunun başına da 500 mb olarak yazmayacaksınız.

Merhaba,

Şuanda devam eden bir talebiniz mevcut. Dün sizi iyi niyetimizle Wordpress-1 paketimize yükseltmiştik. Şuanda ücretsiz kullandığınız hizmet için hizmet konumuzdan bizi eleştiriyorsunuz. Biz yinede bu durumlara karşı yanlışlığı ortadan kaldıracağız be size yardımcı olacağız.

Siz ilk olarak 1 Gb Disk ve 100 Gb Trafik olarak hizmet almışsınız ve bu paket için hizmetiniz güncellenecektir.

Destek talebi üzerinden size durum izah edildiği halde siz buradan kasıtlı olarak yanlış bir işlem yapıyormuşuz gibi davranıyorsunuz.

İyi Çalışmalar.

bahadirhan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
destek talebi açtım zaten dünden beri bu sorunu çözmeye çalışıyorum panelinizden, çözememişim ki demek buraya da yazma ihtiyacı hissetmişim.

500 mb denilen disk kapasitesi dün birden bire 250 mb a düşürüldü. Doğal olarak disk yetersizliği uyarısı aldım ve şuan full backup dahi alamıyorum. işlemler kısıtlanmış durumda.

Günlük maksimum 500 tekil hitli bir siteyi dahi kaldıramayan, olması gereken en makul standart eklentilerin yer aldığı wordpress sitede cpu sorunu veren bir paket maalesef.

Evet bedava verdiğiniz bir hizmette tüm haklarınızı saklı tutuyor ve 250 mb a düşürme hakkınızı da saklı tutuyorsanız öyleyse reklamınızı yapmak için açtığınız bunu konunun başına da 500 mb olarak yazmayacaksınız.

Merhaba,

Yanlışlıkla sitemizdeki ücretsiz paket ile güncellenen hizmet, forum konumuzdan ilk başta yararlanmaya başladığınız 1 Gb Disk, 100 Gb Trafik olarak güncellenmiştir.

İyi Çalışmalar.