Buradan aldığımız hesabımızda full backup yedek oluşturamıyoruz. 500 mb olan disk kullanımı 250 mb a düşürülmüş ve sistem hiçbirşeye izin vermiyor. Destek bildirimiyle siteyi taşımak için full backup almam gerektiğini söylüyorum, ftp den çekin diye üstünkörü bir cevap alıyorum.
Bu mudur bedava kampanyalı hizmet mantığınız ?
Merhaba,
Değerli müşterimiz,
Öncelikle şikayetinizi dile getirmeden önce destek talebi ileterek çözüm üretmemize imkan tanımanızı isterdik. Firmamız şuana kadar hiçbir ücretsiz hizmeti anlaşma yapıldığı kaynaklar dışında değiştirmemiştir. Şuanda güncel kampanya için ek paket oluşturulmuş olup siz eğer bu özelliklerden önceki hizmet planını sipariş verdiyseniz özelliklerinizde herhangi bir değişiklik yoktur.
Aynı zamanda firmamız ücretsiz hizmetlerin tümünde her hakkını saklı tutar.
İyi Çalışmalar dileriz.
Hocam daha whmcs bile lisanslı değil. Bende bir proje için deneme alacaktım vazgeçmiştim.
Merhaba,
Yıllardan beri aktif olarak hizmet sunmaktayız. Whmcs lisans sistemimiz de bir sorun mevcut. Binlerce mutlu müşterimize kendi kabinlerimizden kendi donanımlarımız la hizmet vermekteyiz. Whmcs lisansa bakarak bir yargıya varmanız bizleri üzmüştür. Dilerseniz sizde hizmetimizden yararlanabilir, teknik personelimizin 7/24 ilgi ve alakasına şahit olabilirsiniz. Alınırsını yaptığınız müşterimiz ile yanlış anlaşılma olsa gerek. Firmamız hiçbir mağduriyet yaşamatmadan sunduğu hizmetlerin arkasında durmaktadır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi Çalışmalar!