burada kötüleme yapanlar eskiden çalışanlar bunlardan biride benim kimse kimseyi durduk yere kötülemez. Biz yaşadık canımız yandı. Bizde başımıza geldi size bilgi verdik. Çalışıp çalışmama herkesin kendi kararı. Başına büyük sorun gelirse o gün bizi anımsarsın. Yerli sermaye önce müşterilerine sahip çıksın sonra bizde ona çıkarız. Zamanında X firması beni kurtardı adını vermek istemiyorum. Fransa lokasyonlu sunucum vardı. OVH tüm fransa lokasyon sunucuları haber vermeksizin kapadı cogunun yedeği gitti. Emekler yok oldu. Ben ise yedeğim vardı kurtardım ancak o firma beni 1 aydır açılamayan Muvhosttan kurtardı. Hatta bana para vermeyin boşuna söyleyin sunu yaplsınlar acılır dediler. Muvhost bana dediği şu biz 1 kere derleme yaparız başka yapamayız deyip üyeliğimi sildi. Küfür yok hakaret yok talep var! Eminim bu forumda bir çok kişinin üyeliğini sildiler. 3-4 saat önce tesadüfen arkadaşla sohbet ederken skypede onunda zamanında küfür vs olmadan üyeliğini silmiş. Konuya gelince o firma beni kurtardı zamanında zor günümde yanımda oldu bende sizi bırakmam dedim devam etmek istiyorum dedim. Bu tamamen kişinin tercihi vsdir. Keşke muvhostta çok çok iyi olsadı onlarla devam etsedik. Kimse sunucusunu durduk yere değişmek istemez. Büssürü iş zahmetli iş hata verdi mi ? Seo kaybı vs yaşıyorsun. Hit kaybı vb sorunlar o yüzden kimse burda atıp tutmuyor, en azından ben...