brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslinda nacizane bir gorus bildirmek istiyorum eger soyldikleriniz mumkun ise istanbula yerlesmeniz daha iyi olmazmiydi tabi herkesin kendi bi takim sorunlari vardir bahsettiginiz sektoru hic bilmiyorum ama anlattiklariniza inaniyorum dogrudur anlattiklarinizdan yola cikarak soyluyorum yanlis anlamayin yurt disinda yasamamis olsaydim ugrasmaya deger gibi gorunuyor uzun lafin kisasi bence ucuza satiyorsun sanki eger herhangi bir sorun yoksa ... bu isle ugrasacak keske biraz mucadele edebilecek beyni calisan yakinim olsaydi da degerlendirseydik ama malesef hayirli satislar yinede whatsapptan bi gorusmek isterim
Güzel görüşlerinize teşekkür ederim. Normalde belirtmem ama istanbuldan memlekete mecburi dönüş yaptım. Eşim beyin kanseri hastası. Aile yakınlarım burada olduğundan ve bakıma ihtiyaç duymamızdan ötürü geldim. Zaten sektör hakkında bilgisi olan bir kişi 10.000 tl kredi çeker hemen alır. Ben iki iş için kendimi bölemiyorum.Zamanım yetmiyor. Burada ailemin oto servisi ve yedek parça satışımız var. Satışları web e taşıyıp ürün girişleri - fotoğrafları v.s yapılacağından bu işle uğraşacak vaktim kalmıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.