Edit : steph4n Arkadaşımızla anlaşma sağlanmıştır. Devir işlemleri gerçekleşmiştir.Hayırlı olsun.
Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır devam ettirdiğim, çok güzel gelirler elde ettiğim, müşteri ilişkisinden çok dostluklar kurduğum bu işi yeni işimizin yoğunluğu dolayısıyla yeterli zamanı ayıramayacağımdan dolayı çok cüzi bir miktara devretmeye karar verdim. Bu işi gerçekten yapabilirim diyen arkadaşım, aylık 1.500 TL ile 3500 TL arasında rahatlıkla gelir elde edebilir. Rakam aralığı bulunduğunuz ikamet ettiğiniz şehire göre değişiklik gösterir. 1.5 yıl önce İstanbul da yaşarken 5.000 TL ye kadar kazanç sağlayabiliyorken şuan Sinop ilinin Boyabat İlçesinde sezon durumuna göre 1250 - 2000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Büyük şehirlerde elden dolum işlemi çok fazla olduğundan ve müşterinin aynı gün içerisinde yüklemeyi yaptırmak istemesi kazancı doğrudan etkilemektedir.

Şimdi 10.000 TL ye neler aldığınızı açıklamak isterim. Aşağıda vereceğim bilgiler doğrultusunda bu işten hiç bir şekilde zarar etmeyeceğinizi gerekirse devir edebileceğinizi, devir değil de aldıklarınızı 2.el olarak sattığınızda verdiğiniz rakamı zaten kurtaracağınızı açık bir şekilde görebileceksiniz.

Öncelikle bu işi yapabilecek, az çok bu işten anlayan, benim çizgimde gidecek ve sabit 100 lerce müşterime ( dostlarıma) aynı kalitede hizmet verebilecek bir arkadaşıma vermek istiyorum. İstediğim rakama böyle bir işi r10 da satacak kişi sayısı bir elin parmağını geçmez bundan eminim. Amacım alan kişi evinin geçimini sağlayabilsin. Bir iş sahibi olsun. İhtiyaçlarını karşılayabilsin. Biliyoruz ki her gün yeni bir web sitesi açılıyor. Bir umut ile başlanıyor 3 - 5 ay sonra kapanıyor. Tema alınıyor, host alınıyor, makale satın alınıyor, backlink paketleri alınıyor, sosyal medya hesapları alınıyor, link alınıyor ve bir sürü para ve zaman harcamasından sonra günlük 2 ila 10 tl arasında adsense geliri elde edilip siteyi nasıl satarım oluyor. Bir siteden ayda 1000 tl gelir elde eden ve bu işi düzgün yapan bir arkadaşım ise o siteye 1 yıllık kazancına satmıyor. 25-30 bin tl istiyor. Link kasarak 1000 tl kazanan kişide 15.000 tl ye satıyor. Bunları yazma gereği duyuyorum çünkü bazı kişiler hala farklı düşünceler içerisinde olacaktır.

Gelelim 10.000 tl ye satılan bu işin içerisinde sahip olacaklarınıza

Resimlerde Görünmeyen PC Kasasında Dahili 4 Adet 3TB WD Harddisk Toplam 12 TB ( Ortalama Piyasa Fiyatı 1600 TL )
Resimlerde Görünen Disklerin Tamamı Seagate Marka Harici Disklerdir.
8 Adet 3 TB Seagate 3,5" Harici Harddisk Toplam 24 TB ( Ortalama Piyasa Fiyatı 3500 TL )
2 Adet 4 TB Seagate 3.5" Harici Harddisk Toplam 8 TB ( Ortalama Piyasa Fiyatı 900 TL )
11 Adet 5 TB Seagate 3.5" Harici HarddiskToplam 55 TB ( Ortalama Piyasa Fiyatı 6000 TL )

Toplamda 80 TB Arşiv, Arşivin detayları;

5 TB 3D Film, Belgesel, Animasyon
46 TB Bluray 1080p-720p Film
19 TB Yerli ve Yabancı Dizi
2.5 TB Belgesel
2.5 TB Yerli Film
5 TB *****

80 tb lık bir arşivi komple satın almak isteyen bir kişi tb nı 45 tl den alabilir. Bu da yalnızca benden arşivi satın almak isteyen bir kişi için dolum ücreti maliyeti 3600 tl dir.

Arşiv Listesine bu veriler tek tek girilmiştir. Hangi diskte hangi yapımlar vardır görebilirsiniz. Bu listeyi bile oluşturmak bir kaç ay sürer.Yalnızca ***** Yapımlara listede yer vermedim. Arşiv listemi indirmek için şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

1 Adet Notebook ; http://www.vatanbilgisayar.com/asus-...-notebook.html ürün budur. Ram olarak 8 gb yaptım.

Web Sitesi ve 100 lerce sabit müşterimde bundan sonra alacak arkadaşım ile devam edecektir. Site anahtar kelimelerde ilk sayfada 1-2-3-4-5 ci sıralarda zaten yer almakta. Ziyaretci ve yeni müşteri kazancı için beklemenize gerek yok. İşe başladığınız gün kazanmaya başlarsınız.
Satın almak isteyen Arkadaşım Sinop Boyabat adresime gelip ürünleri deneyerek satın alabilir. Veya belli bir miktar kapora gönderir ben adresine götürüp teslim edebilirim. Aklınıza takılan sorularınızı p.m ile gönderebilirsiniz.
Ciddi Arkadaşlar Aşağıdaki Telefon Numarasından Sabah 10:00 Akşam 22:30 arası arayabilir. Veya mail ile iletişime geçebilir.
530 560 10 55
mustafaavci57@gmail.com