Hocam bende 2 farklı adsense hesabı için ödemeleri kendi adıma almak istiyorum. Bir hesabın ödeme bilgilerine yapıkredi diğerine ziraat eklesem olur mu? İki hesabada aynı banka bilgilerini vermek saçma olur ve banlanır muhtemelen, bu yöntem acaba işe yarar mı?
Kesinlikle iki farklı Adsense hesabına aynı bilgileri vermeyin. Bildiğiniz gibi her kullanıcı yalnız 1 adet Adsense hesabına sahip olabilir. Google bu yönde bir politikaya sahip. İki farklı hesaba aynı bilgileri girmek sıkıntı çıkarabilir. Farklı banka hesap bilgileri ile bir ihtimal kullanabilirsiniz fakat ben yine de eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, diğer hesabı bir yakınınızın banka hesabına yönlendirin derim. Sonuçta isimler aynı olacak. Bir de aynı pc, aynı ip ya da aynı lokasyondan sürekli hesaba giriş yapılacağı için sıkıntı çıkarabilir. Ben birden fazla hesabımı farklı kişilerin banka hesapları ile eşleştirdim ve o şekilde kullanıyorum. Aynı soyada sahip olmamasına bile dikkat ediyorum. Gerçi ben biraz fazla paranoyak davranıyor olabilirim

Her ihtimali değerlendirmekte fayda var. Bir sorun yaşamamak adına siz de bu tarz bir yöntem kullanabilirsiniz. En kötü ihtimalle farklı bankalara ait farklı hesap bilgileri kullanmaya çalışın. Farklı kişiler olmasa bile en azından hesaplar farklı olsun.