muvhost.com yaklaşık 750 sunucu ve 5.000 kadar müşterinin ( Kendi ifadeleri ) içinden sadece çözülmeyen sorun ben kaldığımdan dolayı ne hali varsa görsün düşüncesine kapılarak yaklaşık 5.5 saattir ticketa bile cevap verme zahmetinde bulunmuyorlar. artık eski yedeklerle geçici olarak kendi imkanlarımla ve forumda çok değerli arkadaşlar sayesinde siteleri yayına soktuk.
Ben 2 saat boyunca hiç bişi yazmicam söz veriyorum herkesin huzurunda. ama varsın gitsin insanın emeğine saygıları bu kadarmış diyip yutkunarak 2 saatlik bi düşünceye kapılacam. ve halen uyumuş değilim.
ama geldikten sonra 2 günlük süreçte yaşadıklarımı ve not aldıklarımı tek tek anlatmayı düşünüyorum. benim düştüğüm duruma kimsenin düşmemesini temenni ediyorum. inşallah bu tür durumlarda neler yapılacağını kimlerle çalışacağı noktasında bi nebzede olsa başkalarına faydamız olur belki.
DNS2leri cloudflare e yönlendirin, A name C name ayarlayın. Hiç yoktan DNS hatalarınız kaybolmuş olur.