Site adresi: Özel Mesaj ile verilecektir. ( Lütfen ciddi değilseniz pm istemeyiniz, pm atma hakkımı gizli tutuyorum. Hafta içi ağır mesai de çalıştığım için geri dönüşler biraz geç olabilir.. )
Site için istenen fiyat: 8.000 TL
Sitenin aylık getirisi: İlgilenmeme Rağmen 1100 - 500TL Arası değişmekte Sitenin açılış tarihi: 4 Senelik Birikim
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi Haber Siteleri ( Fragman, Bölüm Özeti vs) Günlük hit sayısı: 10k+
Ziyaretçi kaynağı: %90 Organik
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılıktır.
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Hayır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Diğer Bilgiler: Merhaba arkadaşlar, artık site işlerini bırakıyorum. İşe başlamaktan yanı sıra eğitim ve sosyal hayatıma odaklandığımdan zaman ayıramamaktayım. Bütün sitelerimi toptan satmaya karar verdim. Sadece site satışı olarak görmeyin 4 senelik deneyimimi de bir arada aktaracağım. Sektör de ne kadar site açtıysam hepsini devreceğim. Her diziye farklı domain alan adı alıp, devam etmekteydim. Biten dizileri ise paravan olarak kullanarak yeni açtığım sitelerin sıralama da yükselmesine bütün katkı sağlıyordum. Hepsinin özenle seosu yapılmış ve Da Pa değeri yüksek sitelerdir. Siteler boş siteler değildir, kelimesinde otoriter ve hala ilk sayfalardadır. Paravan olarak kullanacaksanız bulunmayacak nimettir. Sektörde 100 adım ilerde olacaksınız. Buna örnek olarak 2018'de yeni başlayacak olan açtığım dizi sitesinde bütün kelimelerde ilk sırada yer almasından anlayabilirsiniz. Bu yüzden satın alan eğer üstüne düşerse çok iyi gelirler elde edebileceğini düşünüyorum. Zaman ayırdığım vakitlerde 2500-1500TL arası rahat gelir sağlamaktaydım.
Sitelerden yanı sıra her diziye özel açtığım facebook fan sayfalarında devredeceğim. Hepsi güncel ve 9k ile 1k Arasında aktif kullanıcıları değişmektedir.
Örnek Site Analytics Verileri: Güncelliği Devam Eden Bir Diziden:
Güncelliği devam eden 2. Site
Adsense Gelirler: Bu ay alacağım ödeme:
Geçen Ay Aldığım:
Yıllık: 2017:
2016:
2015: