Bildirim elbette yapıldı,hastaneye acilden girişim iş kazası olarak işlendi. İş görememezlik raporum iş kazası olarak işleniyor. sgkdan iş görememezlik ödemesi alıyorum asgari ücretin 3 te 2 si oranına tekabül ediyor. Şirket tarafından karşılanan birşey yok tabi maalesef.
Malülen emekliliği çok umursamıyorum şu aşamada keza 1000 prim günüm var zaten henüz. Daha ziyadesi bunların bu tavrından sonra gerekeni layıkıyla yapma gayesindeyim. Lakin avukatıydı vs maddi konularda elimi bağlıyor. Elimde bazı konularda da bilgi var bakalım. Size de çok geçmiş olsun. Bu durumlar ile uğraşırken manevi olarak da yalnız kalmak iyice tat kaçırıyor. Benimde omuzumda 3 adet vida var şuanda.
Ben %20 ile anlastim avukatla.Hic bir sekilde ucret odemedim vekalet haricinde.Ben eskisehirdeyim siz istanbulda iseniz yonlendirebilirim.Zaten avukat ilk once dosyanizi inceliyor sonra kazanip kazanamayacagina gore aliyor isleme.Yasiniz kac bilmiyorum ama bundan sonraki hayatiniz ve geciminiz icin hakkinizi sonuna kadar arayin.