yerkoygazetesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki yıl önce satış yapmak için açtığım www.ucuz-davetiye.com sitem, ucuz davetiye kelimesinde google de 200-250 inci sıralarda gezip duruyordu, açıkcası satış yapamadığım için bir an siteyi kapatayım diye düşündüm ama son bir şans daha diyerek seo çalışması için karar verdik ve araştırırken araştırırken @Yusufben i buldum ve anlaşarak seo çalışması için çalışma başlattık. Çalışmalar sonucunda yusuf bey dediği gibi kelimemizi denilen yere getirdi ve şuan siteden beklediğimiz işler gelmeye başladı. Kendisine çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Ve şunuda demeden geçemeyiz tavsiye ediyoruz kesinlikle....
Teşekkürler Kardeşim Elimizden geldiğince Yaptık birşeyler
Düşünmüş olman yeterli

ozanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteniz ucuz davetiye kelimesinde kaçıncı sırada acaba. Anasayfa ve 2. sayfada göremedim?
Kef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorguladığınız site 11. sırada yer alıyor. Toplamda ise 1 sonuç içerisinde yer alıyor.
Bu tarz işlemler için: http://analiz.r10.net/sira-bulucu/
Seytaninasasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem telefonumda hem bilgisayarımda ilk 4 sayfada çıkmadı. Ama dediğiniz gibi araçta 11. sırada çıkıyor.
Diğer konu sitenize ssl almanızı öneririm. ( ücretsiz ssl de aynı işi görür )
ozanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi bilgisayarımda ve arkadaşın bilgisayarında ilk 4 sayfada yok hocam onu demek istedim. Yani ucuz davetiye arayacak kişi direk kendi bilgisayarından değilde sıra bulucu üzerinden mi? arama yapmalı. Arkadaş iş geliyor demiş ama bizim pc lerde aramalarda gözükmüyor iş gelmesi enteresan.
Kef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet şuan ben de baktım bulamadım, ilginç.
TheHoligan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bilgisayarımda aramada da göremedim.

Merhaba sizlerede arkadaşlar Normaldir şu Günlerde dalğalanma var ilk 3 ila 15 arası gidip gelecektir ama yinede ilk 3 te yerini alacaktır o konuda sıkıntı yok benim analizlerimde ve el ile aramalarımda 12. sırada şuan bir sıkıntı göremedim..
Keza herkesin işini almıyorum genelde şirketler için çalışıyorum çok fazla konumu bulmanız mümkün değil bu konu hakkında ama Hamd olsun işimizde elimden geldiğince iyi yapmaya gayret gösteririm arkadaşım düşünmüş teşekkür etmiş bende düşünüp bir konu açtığı için ona teşekkür ediyorum Herkese hayırlı Yıllar mutlu seneler dilerim