algı olayınız ironi sıfır kardeş sizde neyin agresifligi bu anlamış değilim ben size böyle bir şey var boşuna milletten 6 aylık çöplükleri toplamayın diyorum insandaki tavra bak.
kardeş sen ne yaşıyorsun hayırdır ya sana ? kendi kendine hayallere dalıyorsun yok sıfır domain alacakmışım kardeş boş işlerle ugraşıp sizin için 1 lira kazanıcam diye asla yırtınmam.
ben bu forumda parasız çok şey agıttım ama sizide anlıyorum etrafınızdaki insanlar paracı olunca herkesi aynı zannedersiniz had ibol şans sana.
uslubunuz cok bozuk. Allah hidayet versin.
Üslubumuz bozuk değil. Konuyu tamamı ile okumayıp yorum yapan sizsiniz. Açık net olarak belirttik. Neresinde bir açıklık yok ise iletin belirtelim dedik. 5 tl ye domain şeklinde bir cok uzantı bulup 0.48 üzerinden alabileceğinizi belirtiyorsunuz.
Biz ise diyoruz ki kullanmadığınız ÇÖP domainleri satın alıyoruz. Biz size siz alın sonra bize satın demiyoruz kullanmadığınız cop domainleri almak istiyoruz şeklinde belirtiyoruz.
Bunda yanlış anlaşılacak yada üslubu bozacak nasıl bir durum var açıkçası anlayamadık.
merhaba, adam konu başlığında kullanmadığınız çöp domainlerinizi almak istediğini söylüyor yani yeni bir domain değil bence konuyu tam okuyun.
Açıklama için teşekkür ederiz.