NOT: Bu bir baltama değildir, sadece karşılaştırma ve şaşırma ifadesidir.
Öhöm öhöm, hocam merhabalar benim sitem aylık 7,500 Hit alıyor ve günlük min 250-450 arası kapatıyorum. Adsense reklamlarım var. Günlük 1 TL kazandırıyor ya da kazandırmıyor. Bir çok kelimede ilk sayfadayım. 13-14 bin TR alexa aralığında geziyorum. Günlük tüm hitlerim organik hiç bir şekilde öyle sosyal medya vırtcırt hit yok. Vallaha ne bileyim sizin siteden daha da kaliteli ve günlük her min 5 ile 15 makale bir anda paylaşılıyor. Hepsini kendim yazıyorum ve daha 800 TL kazandıracak bi reklam anlaşması almadım. Hatta sitemde bir kere olsun ne tanıtım yazısı ne de footer link aldım. Benim site acaba nasıl 800 TL kazandırmıyor garip. Bu arada sitem 3 aylık ve hiç bir şekilde öyle seo felan saçma sapan işler için asla para vermedim. Herşeyi kendim yaptım. Sanırım benim siteyi satmaya kalkışsam bi 15bin tl eder.
Böyle bir site böyle bir hite ve içeriğe sahip iken 800 TL kazandırması ilginç açıkcası. Hani bakıyorum şu 5 adet reklam alanı var demişsiniz o reklam alanlarında hep adsense var? E özel reklam alanı yokki nasıl 800 TL kazandıyır size? Bi sadece gördüğüm footer'a link almışsınız o var. Görmediğimiz bi reklam alanı varda gizli gizli yerlerde duruyorda para mı kazandırıyor?