CevherDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ara ciddi revacta olan sektor Amazon FBA macerasi gunde 200-300 doalr kazanin egitimi alin gerisi tamam olayi diye bir olay yok arkadaslar paranizi kaptirmayin amazonda rekabet her gecen gun artiyorum kimse size ayda 5-10 bin usd kazandigi yolu 500 usd ye gostermez. Fba iyi guzel ama %45-50 arasinda fee veriyorsunuz sonra ilk 3 ayda urunlerinizi satamazsaniz storage fee'leri baya yuksek fee'leri goz onunde bulundurmazsaniz urunleri zararina satarsiniz. Amazonu tecrube edene kadar Fba'siz denemenizi oneririrm.
Parayi yurtdisinda kazaniyorum Tr'nin ne haddine vergi aliyor diye bir durum yok geliriniz varsa vergiini vermek zorundasiniz cifte vergilendirme anlasmasi olan ulkelerden birisinde yasiyorsaniz o ulkeye yada Tr'ye vergi vermeniz yeterli olur. Oneri olarak Abd'ye gelir vergisi vermektense Tr'ye gelir vergisi vermeyi tercih ederim.
Ben 2 yili askin suredir Amazon Fba yapiyorum guzel getirileri var tabi ki bu videolardaki gelirlere ulasmak mumkun imkansiz degil ama 5-10 video izlemeyle olacak isler degil isiniz bu oluyor bir yerden sonra ve siparisi vereyim Cinli gondersin ben hic birsey yapmadan para kazanayim diye dusunuyorsaniz hic bulasmayin derim.
hocam siz nasıl bir yol izlediniz ? sorun değilse özelden mağaza linkinizi alabilir miyim ?