Sunucu kurulumu ve optimizasyonu yaptırıldı. Verdiği hizmetten çok memnun kaldım. R10'da iletişim sağlarken sıkıntı çekmediğim tek kişi. Yani telefon açıyorsunuz cevap veriyor. Skype'dan yazıyorsunuz hızlı dönüş alıyorsunuz. Mail atıyorsunuz yine hemen cevap veriyor. "Abi ücreti hemen gönder"cilerden değil. İşini teslim ettikten sonra, ücreti gönderdim ve yine ara ara sormam gereken yerler olduğunda, ücreti de almış olmasına rağmen, telefon/skype/mail vb iletişim araçları ile, ulaşılamama durumu yaşamadım. Yine telefonlarımı ve mail'lerime cevap verdi. (Genelde çektiğim sıkıntı. Ücreti peşin ödediğimde artık o kişiye zor ulaşıyorum.)
Teknik bilginin sonu yok. Herşeyi biliyor desem yalan olur. Çünkü bu forumda sunucu optimizasyon konusunda gerçekten çok üstad mevcut. O yüzden telefonda/mailde almak istediğiniz hizmetin detayını yazın. Yapabiliyorsa yaparım diyor ve yapıyor da. Bilmiyorsa veya yapamıyorsa zaten yapamıyorum diyebilecek kadar da mütavazi. Ego tavan yapmamış. Bilmiyorum ama yapmaya çalışırım da diyebiliyor sizin için önemli ise. Hatta beni şaşırtan yanlarından birisi de, ücreti ödedikten sonra bile bir konuda desteğe ihtiyacım olduğunda, sabah sabah o yazdı ne zaman müsait olursunuz, işi istediğiniz gibi tamamlayalım diye. Yine r10'da pek denk gelmediğim için bunları belirtiyorum açıkcası. "Sorumluluk ve yaptığı için arkasında durma" konularında nirvana. Bırakın hizmet verenin beni aramasını, ben aradığımda ya da mail attığımda ulaşsam yeterdi. (Özellikle son zamanlarda hizmet alırken yaşadığım sıkıntıları göz önüne alırsam.)
Teşekkürler Berkay kardeşim hizmetin ve beni pişman etmediğin için.