Arkadash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun bey dediğinize sonuna kadar katılıyorum. Bakın dc yansa yangın çıksa sorun yapmicam elektrikler gitti sunucu sorun çıkardı sorun yapmicam hatta ve hatta sunucuyu taşırken düşürdük disk bozuldu deseler gene sorun yapmicam.
Ama firmanın sorunu nedir biliyormusunuz ?
1.Sunucuyu upgrade etmiş bunu ısrarla söylemiyor. soruyoruz durup dururken oldu tavrı takınıyor. böyle birşey çok zor ihtimal.
2. Sunucuyu tesadüfen farkediyoruz sunucu değişmiş haberimiz yok. Madem değişmiş hadi biz yedek almayacak kadar gerizekalıyız düşünemiyoruz. Koskoca 750 yakın sunucuyu yöneten bi firmanın sunucuyu değiştirirken yedek alması gerektiğini bilmezmi allah aşkına. Yedek yok ortada çünkü almamışlar. 3 ay önceki yedek teklif ediliyor. Bende zaten 3 gün önceki yedek mevcutki. Aklımızla dalga geçer gibi.
3. Bi olay bu kadar basitmi ya bi sorun olduğunda yedek almak müşteri sorumluluğumda diyip kestirip atması. Bize günlük yedek lazım yoksa elimizde yedek mevcut. Ama muvhost.com sorumsuzluğundan dolayı yedeğimiizi alamiyoruz. Sunucu online olamiyor.. Paldır küldür planlı dedikleri ama en plansız çalışmaya başlamışlar.
4. Bakın dünden beri pc başındayım ne uyku uyudum ne birşey yiyebildim. Ama arkadaşlar halen ticketlara bile cevap vermeye üşeniyorlar.
Vicdanlarınıza soruyorum bu hakmı adaletmi ? Bu zulum çektirilirmi insanlara ? Sunucu üzerinde adwords kullanan o kadar insan var. google dengeleri bozulan o kadar site var ? Vicdanınız rahatmı muvhost.com olarak ?
Pazar günü yapsaydınız ne olurdu sanki bu çalışmayı bu stresi yaşamasaydık. Cumartesi gün ortasında çektirdiğiniz rezillik. Bu sizi mutlumu ediyor ?
Bakın bu gün pazar dinlenmemiz gerekirken ticketlara cevap yazılsın diye pc başında bekliyoruz.
Bu işi pazar yapsalarda cumartesi mesai olan bi gün olmasaydı ne olurdu sanki. planlı olarak başlanılıp yapılabilecek en plansız işi yapmayı becerdiler. ve uykusuz çaresiz pc başında bekliyoruz.
halen imzamdaki siteye erişilemiyor. www.sadecekitap.com
Çok zor bir durum Allah yardım etsin. Umarım sorun tez zamanda çözülür. Sitenizi ben de kontrol ediyorum bir ara açıldı ondan sonra açılmamaya başladı. Sabır denilen bir şey kalmaz Allah yardım etsin. Bizde en ufak problem olsa tamam hemen çözüme kavuşturuyor hizmet aldığımız firma fakat 1 dakikalık bir sorun bile 1 yılmış gibi geçiyor sizi çok iyi anlıyorum. Umarım başka sıkıntı çıkmaz