Türk mantığıyla iş yaparsak olacağı bu Bence, ben bu sektördeyim diyen hangi firma olursa olsun, A planı'nın yanında B değil, C Planınında olması gerekiyor. Burdaki arkadaşlara "arkadaşlar, anlayışlı olun lütfen" demek isterdim ama sorun yaşayanlar bu sektörden ekmek yemek için kendi sitelerini veya daha kötüsü Müşterilerinin sitelerini yönetiyorlar, ve çoğu zaman müşterinin sert üslubuyla karşılaşıyorlar.Çünkü çarkı döndürmekle görevliler.Sorumlulukları bu...Sorun yaşayan dostlara %1000 hak veriyorum...HAKLILAR...
Yedek almak, host paket sözleşmesinde olamadığı takdirde site sahiplerine düşer.Host paketine dahilse firmaya düşer.Burda hem fikiriz..Kişi, sitesinde bir işlem yapar,saldırı yer veya ani hit veya bi şekilde kendi kullanımındayken sitesine bir hal olursa, kendi hatasıdır ve firmaya yüklenemez, sitem edemez....Ama burda farklı bir sorun var! Çalışma sırasında, herhangi bir problemden kaynaklanan sorundan dolayı yedekler, siteler gidiyorsa hiçbir firma sahibi kusura bakmasın, burada firmalar sorumludur.A planının değil,B bile değil, C planınızın olması gerekir...Kimi seo, kimi adwords, kimi zaman, kimi bot,kimi tema kimi makale vs vs herkes yatırım yapmış, müşterilerinin sorumlulugunu yüklenmiş. Maddi ve manevi zarar temin edilmeli...
Firma sahibini de yüklenmek ve burda meşgul etmek yerine, şikayetleriniz buraya yazabilirsiniz.Firma sahibi de saatte bir bilgilendirsin genel olarak....
Bana göre, tüm yedekler gitti.Yoksa, çoktan tüm siteler geri gelirdi..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Dostlarım, Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah... İnşallah kayıpsız atlatırsınız
(yedekler geri gelse bile sıralamalarınız düşmüştür)