MUV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size hizmet vermeme kararımızın arkasındaki neden daha hizmeti almadan bizi *********** olarak yaftalamanız ve bu konuda şikayet konusu açmakla bile tehdit etmenizdir. Bu karakterde bir insana hizmet vermeyi doğru bulmuyoruz. 25TL için kimseyi dolandırmış değiliz. Bırak 25TL'yi 25 Milyon TL olsa yine de tenezzül edecek insanlar değiliz. Karşınızdakine haraket edip size hizmet etmesini bekleyemezsiniz. Saygı denen bir şey vardır insanlar arasında buna uyulduğu sürece anlayış var olur. Sizin Dünya'ya bakış açınız ve kafa yapınız farklı, olabilir. Halen neler yazıp ne kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Mantıklı bir insan bunları yapmaz örneğin.

Ne güzel tavsiyemize uyup farklı bir firmayla çalışmışsın. Allah şimdiden o firmaya sabır ihsan eylesin. Şimdi lütfen bizden olabildiğince uzaklaş. Müşterilerimiz ve biz birbirimize saygı duymak istiyoruz.
Ben bunları neden yazdım size ? Direk bunlarımı yazdım ? Neden yalan yanlış bilgi veriyorsun ? 2 kere size destek talebi açtım, açmama rağmen teslimatı yapmadınız. Konunuza yazdım, belki döner de yardımcı olur diye onuda yapmadınız. 3. ticketim'de yazdım ben bunları 2.dakikasına iadesini yaptınız. Bunları atmamanın sebebi beni sanki başkasını kartlarıyla satın almışım gibi lansetmen di. Aklınca, tabiki. Kapak oldu sana bu resimler. Bir daha; insan karalamaya çalışırken dikkat edersin.

Sonuç olarak; bana makineyi teslim edemedin, Öyle, burada yalan yanlış konuşma belgele ispatla güzel kardeşim.
Hem beni mağdur ediyorsun, hemde hala haklıymış gibi savunma yapıyorsun. İnsan gibi de ki kusura bakma makineyi hazırlıyamadık. Sen haklısın, ozaman başımla gözümle canın sağolsun derim.
1-) Farklı kredi kartları ile denemeler yapıyorsun demene kudurdum. (Sanal pos hatalarını oradan gördüğün halde, bu lafı gelip demen senin kişiliğini gösterir.) Senin sistemin sıkınıtılı, 3D kodunu girdiğim halde başarısız olması.

2-)Bu konuyu uzatmamın tek sebebi, beni herkes tanır bu forumda 10.cu senem ben ne hak yerim, ne kimsenin hakkına göz uzatırım. şu kredi kartından çamur atman. Belgeleriyle koydum, beni bu duruma getirdin.
3-) Kredi kartı ile ilgili yazdığın yazıyı editle...