Geçmiş olsun Hocam. Peki fiyat nedir?
Hocam 2 fiyat verdiler biri 15 gün kadar batma vs süren sanırım varmış onun için 1500 dediler tek gözüm için. Diğeri max 3 4 saat rahatsızlık verir dediler öylede oldu onun fiyatıda 2 bindi onu seçtim. Sol göze yaptılar 2.25 olan gözüme.
29 yaşındayım, yaklaşık 4 yıldır gözlük kullanmıyorum. Ondan önce 6 sene gözlük kullandım. Gına geldi gözlüklerden o yüzden bıraktım. Lens hiç düşünmüyorum çünkü biraz pasaklı biriyim mikrop kapsın istemiyorum. Gözlerim ilerlemiyo, miyopum ve sol 1.5, sağ 1.75ti en son hala da öyledir muhtemelen çünkü bulanıklık konusunda bir ilerleme olmadı. Ben de çizdirmek istiyorum ama hangi hastane, hangi doktor hiç bir fikrim yok. Bu konularda çok söylenti var. Kimi diyo doktorlar kendileri gözlük kullanıyo, çizdirmek iyi bişey olsaydı onlar çizdirirdi, biri diyo çizdir ama 5 sene sonar sıkıntılar çıkabilir falan filan. Benim de kafam karışık. Napacam bilmiyorum. Ameliyat olursam da en iyi ve garantili hastane hangisiyse orda olurum herhalde.
Valla hocam gözlüğü senelerdir kullanırım ötesini düşünmedim kim ne derse desin ama 5 yıl sonrasını hiç düşünmedim muayene olmaya gittim çizdirdim cıktım

mutluyum çok şükür