Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para kazanamazsın, sacmalık, olur mu öyle şey diyenlere bakma. binlerce dolar kazanan kişiler tanıyorum.
Sadece e-ticaret mantıgını iyi bilmen ve araştırman lazım.
zaten bu önyargılı olanlar hayatında bi yere gelmemiş kişilerdir (kariyer).

bars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşlar bu konu hakkında baya zamandır araştırma yapıyorum şuan yılbaşından sonra ürün satışına hazır hale gelecem şuan amazon depoları kapalı diyebiliyorum yoğunluktan dolayı ,sanıldığı kadar kolay değil bu işler.Öyle eğitim seti satanlara kanıp sakın ha para kaptırmayın
Öncelikle eğitim seti satanlarla alaklı bir örnek vereyim size bu eğitim seti satanlar furyası son günlerde çoğaldı bunun sebebi yurt dışında amazondan satış yapan bir adam ismini şuan hatırlayamadım ama amazon kazancı 1 milyon dolar, eğitim seti kazancı ise 5 milyon dolar, eğitim seti satanlar bundan dolayı bu alana gözlerini dikmişler örnek veriyorum sponge satışı yaparak sizi milyoner olacağınıza inandırıyolar 10 dolarlık bir ürün satacaksınız eğitim seti satanlarda uyanık ya 200-300 hatta 900 dolarlık eğitim setleri satıyorlar.Bu yol ile amazonda ürün aramadan sadece sistemdeki basit şeyleri öğreterek 300 veya 900 dolarlık satış yapabiliyor.
Gelelim ürün bulma konusunda bir çok uygulama var istediğiniz kategoride satış yapamıyorsunuz bazı kategoriler kilitli.Diyelim ki araştırmalarınız sonucu buldunuz ürünü bir akıllı siz misiniz ? Çindeki adamlar bunu düşünemiyor mu ?bakın şimdi size küçük girişimci nasıl yok ediliyor anlatıyorum;
Çindeki adam üretici siz ise alıcısınız spongeyi 1 dolara amazonda satıyor ama siz 2 dolara alıyosunuz çinden adam nasıl bu kadar ucuza maliyet edebiliyor.Binlerce satın alarak tabi ki yani çinli istediği gibi kategoriyi domine edebiliyor.Siz ise aylık 39,99 amazon ücreti ödediğinizle kalıyosunuz.
Güncelliyorum.
ENK adlı sahısa gelelim bu sahıs bakın puro içiyorum ferrari park ediyo zengin muhiti bilmem ne diyerek gösteriş yaparak insanlara umut satıyor shopify eğitimi altından paraları kendi cebine akıtıyor.
A.KIZILC*N adlı sahısta aynı benim gözümde kendisini bu işin piri sanıyor oldukca egolu egitim setini satıyor ama para kazanacağınızı garanti edemiyor.

@deepman
anıl bey hakkında dediklerinize katılıyorum hocam