merhaba arkadaşlar bu konu hakkında baya zamandır araştırma yapıyorum şuan yılbaşından sonra ürün satışına hazır hale gelecem şuan amazon depoları kapalı diyebiliyorum yoğunluktan dolayı sanıldığı kadar kolay değil bu işler.Öyle eğitim seti satanlara kanıp sakın ha para kaptırmayın
Öncelikle eğitim seti satanlarla alaklı bir örnek vereyim size bu eğitim seti satanlar furyası son günlerde çoğaldı bunun sebebi yurt dışında amazondan satış yapan bir adam ismini şuan hatırlayamadım ama amazon kazancı 1 milyon dolar eğitim seti kazancı ise 5 milyon dolar eğitim seti satanlar bundan dolayı bu alana gözü dikmişler örnek veriyorum sponge satışı yaparak sizi milyoner olacağınıza inandırıyolar 10 dolarlık bir ürün satacaksınız eğitim seti satanlarda uyanık ya 200-300 hatta 900 dolarlık eğitim setleri satıyorlarGüncelliyorum.
hocam gelişmeleri buraya da yazarsanız sevinirim herkes böyle birşey olmaz diyor başarınızın devamını dilerim

Elbette mümkün ama simdi actım yarın 100 dolar kazanayım şekilde değil. Önce iyi bir ürün bularak FBA sistemine kayıt olman gerekiyor. sonrasında ise n11, gittigidiyor mantıgı gibi satış yapman ve itrade yükseltmen gerekiyor. sonrası geliyor zaten.
aynen hocam zaten bu iş böyle yapılır

Bence siz satış yapan değil affiliate yapan olmalısınız. Çünkü affiliate oranları amazon da %15'e yakın. İyi bir niche site kurarak ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.
hocam bende ikilemde kaldım hangisini yapayım diye

ama en başta sermaye gerekiyor doğal olarak...