Arkadaşlar adam o kadar kazansa sana öğretir mi gibi saçma cümleler kurmayın lütfen. Hayatta her şey para mı? Adam prestij kazanmak için yapıyor bu eğitimi. Ortada çok büyük bir pasta var. Size bu pastadan vermek istiyor ama sizler art niyet arıyorsunuz.
vallahi hocam beni anlayan bi sizsiniz

herşeye katılıyorum teşekkürler
Bırakın arkadaşlar bu tür adamlara para kaptırmayı. Yapmak istiyorsanız kendiniz araştırın bulun emin olunki sıkı bir araştırmada 2-3 gün içinde adamın öğrettiklerinden hatta onun bildiklerinden daha fazlasını öğreneceksiniz.
yaz bakayım googla amazon fba araştır 2 3 gün eğer o işi yapacak kadar anlarsan o parayı sana vereyim

1500-2000 Türk lirasına eğitim verip, eğitim verilen kişinin aylık 10.000 tl kazanmasını sağlamakta biraz saçma açıkcası. Amazon dünyaya hitap ediyor olabilir fakat bu iş o kadar da kolay değil bence. Şöyle bir şeyde var ki kazandığınız para ülkeye girdiğinde Katma değer vergisi (KDV), Gelir vergisi, kurduğunuz şirketin de devlete aylık ufak tefek ödemeleri çıkıyor, muhasebeci ücretleri derken bir bakmışsınız semeriyle seksene oturmuş

)
Ülkeye yurt dışından giren paranın vergisi seve seve devlete ödenmek zorunda maalesef.

ülkeden çıkmak gerekiyor galiba
Uluslararası vegilendirme diye birşey var. Siz Amerikada vergi verip bir iş yapıyorsanız eğer Türkiyede vergi vermiyorsunuz ama Türkiye yeni torba tasarısıyla internetteki her iş kolundan verginin verginisinin vergisini almak için çalışmalar yapıyor. Zaten Ekim Nazım ve Armağan videolarında bu konuya değiniyorlar.
İşe başlamak için önünüzde iki yol var. Stoklu veya stoksuz ticaretten birini seçmeniz gerekiyor ki bu konu çok detaylı bir konu burada yazmak yerine Googledan araştırmanızı tavsiye ediyorum. Amerikada şirket kurup bu işi yaparsanız eğer bankalar yoluyla her iki ülkede de vergi vermemek için yöntemlerin olduğu söyleniyor ama orası araştırmadım.
Arkadaşlar hemen aylık 20 bin liraya maliye kapına gelir demiş ama bazen büyük düşünmemek gerekiyor. Aylık 20 bin kazanacak bir duruma gelmek belki yıllar sürecek. Bu yüzden benim tavsiyem Türkiyenin vergi kesmesi olaylarını bırakıp, eğer işi yapmak istiyorsabız konuşmak yerine işe koyulmaktır.
Kendi fikrimi de söylemeden geçeneyeceğim. Aylık 20 bin TL vaat eden ve 200 dolara bir eğitim setini dürüst bulmuyorum. Evet gerçeklik payı olabilir ama biraz empati yapın. Madem böyle bir olay ver toplam 1000$ ile girişim yapabiliyorsunuz ve 20 bin kazanabiliyorsunuz; neden adam bunu kendi yapmasın.
Belki normal bir insan gibi düşündüğüm için yani kazanıyorsa niye öğretsin mantığıyka düşündüğüm için böyle yazıyor olabilirim ama aylık ₺20000 kazanacaksın diyen adamların videolarını izliyorum ve tek gördüğüm şey en çok satan 5 kişisel gelişim kitabındaki özlü sözler.
Bu kadar laftan sonra, herkesin tecrübe etmesi ve eğitimi yada ürünü herneyse almaları onların yararına olacaktır. Kazanın yada kaybedin önemli değil ama tecrübe edinin. Birkaç cümleyle ne kaybederiz ne de kazanırız
hocam döktürmüşsünüz resmen ağzınıza sağlık, ama dersi veren de güzel kazanıyor