Merhabalar,
Arkadaşlar wordpresste headerin üstüne birşeyler yapmak istiyorum.
şu şekilde ;

Yalnız şöyle bi sıkıntı var. Sol tarafa tel i sağ tarafa whatsapp iletişimi koymak istiyorum. ikisini bir divin içine mi koyayım nasıl yapayım yapısı nasıl olmalı ?
ben şu şekilde yaptım yukardakini.
.headerust a { color: white; display: inline-block; float: right; font-size: 15px; font-weight: bold; font-family: 'Oregano', cursive; } .headerust { height: 35px; background-color: rgb(206, 28, 55); display: block; }<div class="headerust"> <i class="fa fa-whatsapp" style="color: white; font-size: 16px"><a href="/">Whatsapp İletişim:533 391 3306</a></i></div> <div class="headerust"> <i class="fa fa-whatsapp" style="color: white; font-size: 16px"><a href="/">Whatsapp İletişim:533 391 3306</a></i></div>
Bunu nasıl yapabilirim ? Display:inline block u divin içindeki a ya mı vermeliyim class a mı vermeliyim. Bunları anlayamıyorum.
i class kullanımı nasıl olmalı onu da anlatabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar hallettim teşekkürler.
<div class="headerust">
<i class="fa fa-whatsapp" style="color: white;font-size: 16px;line-height: 2.2;float: left;">
<a href="/">Whatsapp:533 391 3306
</a></i>
<i class="fa fa-phone" style="color: white;font-size: 16px;position: relative;float: right;line-height: 2.2;right: 5px;">
<a href="/">Telefon:444 9 139
</a></i></div>
.headerust a {
color: white;
display: inline-block;
float: right;
font-size: 15px;
font-weight: bold;
font-family: 'Oregano', cursive;
}
.headerust {
height: 35px;
background-color: rgb(206, 28, 55);
display: block;
}Bu şekilde hallettim. İsteyen arkadaşlar faydalanabilir.