ayda 3000$ kazanan adam 1500 liraya işi öğretir mi hocam. Kanmayın artık bu tuzaklara.
bu önyargınızı bi köşeye koyun araştırın
Amazon reklamları, ürün kalitesi, elle tutulur İngilizce, FBA proğramına katılmak için tecrübe, nakil ve transfer işlemlerinde çıkması muhtemel yasal işlerin takibi ve çözümü gibi çok teferruatı bulunan bir iş dalı. Bence direk Amazon FBA ile bu işe girmeyin, önce Aliexpress to Shopify üzerinden Dropshipping yapın, Facebook reklamları ile kendinizi geliştirin biraz tecrübe edinin. Sonrasında işi öğrenmiş, sektörü tanımış olursunuz.
(Mobile)
hocam doğru diyosunuz zaten bende en başta öyle düşünüyorum teşekkürler
Kesinlikle sermaye lazim armagan amazon tv izlemissin sen galiba. Ben konustum modlarla minimum 700$ bir yatirim lazim vs. Dedi. Yani alibabadan toptan urun alip amazon deposuna yolluycaz. Reklama bagli olarak satilip satilmama ihtimali var. Yani ticarer bu her an her sey olabilir.
aynen hocam armagan tv izliyorum başarı hikayelerini izledikçe umutlanıyorum

dediğiniz gibi olay dönüyor , kazanmama ihtimali de var
Sağlam bir reklam yatırımın, kaynağın yok ise imkansız gibi birşey
hocam sattığınız ürünü arama da ilk sırada çıkartırsan başka reklama gerek yok aynı bi web sitesine seo çalıştırması yapmak gibi

Adam size a den z ye herşeyi anlatıyor.Reklamı nasıl vermeniz gerektiği vs anlatıyor,gayet eğitici size zaten garanti etmiyor.Gerisi sizin çalışma ve ilginize,azminize bağlıdır.
aynen hocam ama e ticarete de aşırı ilgim var komisyon ile ürün satışı falan yaptım uzun süre ondan dolayı merak edip o sisteme giriş yapmak istiyorum