Arkadaşlar merhaba. İnstagramda ayakkabı,bayan çanta,cüzdan vb üzerine butik hesabım var şuan 9.5k civarında.Ama gel görki yaklaşık 2-3 haftadır sipariş dahi alamaz hale geldim piyasa mı durgun benmi birşeyleri yanlış yapıyorum ? Instafly aldım takipçi arttırıyorum ama satış yok diyebilirim arada ürün soran oluyor o kadar.Takipçi satın alsam faydası olur mu ? 25-30k civarına çeksem takipçi satın alarak ? Sizin önerileriniz tavsiyeleriniz neler yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.
Not : Konu yanlış yerde ise mod arkadaşlar taşıyabilir.
Öncelikle Herkesin yorumuna katıyorum ve Reynmen gibi Bayağı bir kitlesi olan birinden ziyade birazcık daha alt kademede ama ürünlerinizi tanıtabilecek birini bulmanızı tavsiye ederim. Bayan Çanta vs vs var Demişsiniz Ben instagram " Tuğba Çınar " ı takip ediyorum Güzel bir arkadaşımız diye

ve onunda arada sırada bu kotu bu pantalonu bu cüzdanı buradan aldım yeni keşfettim buraya linkini bırakıyorum bi bakın diye story paylaştığını biliyorum. Bu tarz bayan takipçisi olan veya bayanlara 1-2 parça hediye göndererek bile reklam yaptırabilirsin bence dostum bi dene altı üste 1-2 parça kıyafet