Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
Bu başlık altında istedimki kripto paralarla ilgili bilgilerimizi,duyduklarımızı,olumlu ve olumsuz düşüncelerimizi paylaşıp beyin fırtınası oluşturmak.
Çok uzun süredir kripto paralarla ilgili araştırmalar yapıyorum ve açıkcası çok okuyor çok araştırıyorum.
Hep birlikte nasıl daha çok kazanabiliriz diye kafa yormaya başladım ve bu başlığı oluşturmaya karar verdim.
Bildiğiniz üzere kripto paralar olumlu ve olumsuz haberlerden çok etkilenerek iniş çıkış gösterebilmekte bu haberleri bu konu başlığı altında paylaşabilirsek bir ön görü sahibi olabiliriz atladığımız haberleride bu konu altında takip etme şansına sahip olabiliriz.
Burada paylaşılanlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bazen doğru bildiklerimiz yanlış, yanlış bildiklerimizde doğru olabiliyor.
Alım yapmadan kendi araştırmanızı yapmanızı öneririm.
İlk haber benden IBM'in blockhain teknolojisini kullanımı açısından iş birliği içerisinde olduğu coinlerden biride Stellar Lumens $XLM
https://www.ibm.com/developerworks/cloud/library/cl-ibm-blockchain-101-quick-start-guide-for-developers-bluemix-trs/index.html?social_post=1233971380&fst=Discover