Geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalar başta olmak üzere cümle ümmeti Muhammede şifa ve hidayet eylesin inşaallah. Amin. Amin. Amin.
Amin Allah razı olsun
Amin cümlemizin
ALLAH (c.c.) acil şifalar versin. İNŞAALLAH kötü bir durum çıkmaz ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun amin.
Amin inşAllah kötü bir durum çıkmaz.
Allah tez vakitte şifa versin hocam :/
Amin teşekkürler
Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
Allah cümlemizden razı olsun sağolun
Rabbim acil şifa versin bizimki kemoterapimidir ne zıkımsa ondan görüyor allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin.. dualarımız annelerimizle..
Amin Allah cümlenizden razı olsun hocam dularınızı esirgemediniz.
Çok geçmiş olsun.
Öncelikle her tümör kanser değil, inşallah temiz çıkar.
Annem Akciğer kanseri, herşey iyi giderken nüks oldu, çok zor. Mücadele gerektiren, asıl ilacı moral olan ve zamanın kıymetini anlatan bir hastalık. Eğer istanbul'da tedavi süreci olacaksa yada herhangi bir konuda bilgi paylaşmak için her zaman benimle iletişime geçebilirsin. Kanser hasta yakınını inanılmaz eğitiyor. Şu an tus'a girsem onkolog olurum gibi hissediyorum.
Lütfen tanı aşaması ile yeterli kalmayın, genetik testleri muhakkak ama muhakkak yaptırın. Bu testler çok önemli, üniversite hastanelerinde devlet karşılıyor.
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun.
Amin umarım sizlerin ve tüm hastlarında başından def olur bu hastalık. İlginiz için teşekkürler istanbulluk bir yol gözükmüyor şuan. Allah razı olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah Celle Celalühü Şafi ismi hürmetine şifa bekleyenlere şifasını ihsan eylesin inşâAllah. Dualarımız sizlerle efendim. Sonuçlar belli olunca PM olarak muhakkak hayırlı sonuçlarınızı bekliyorum. Unutmayınız PM olarak bekliyorum hayırlı yorumunuzu ve sonuç kötü olmayacak Şükredeceğiz buna inanın inşâAllah
Amin amin inşAllah. Mutlaka bilgilendireceğim Allah tüm kardeşlerimizden ve r10 dostlarımızdan razı olsun. Dualarınızı esirgemediniz bu platform da gerçekten birlik, destek ve kardeşlik var. Allah kimseye böyle bir sıkıntı yaşatmasın inşAllah amin.