DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Çalıştığım hosting firmasına sitemi daha sakin bir ip adrese atamalarını söyledim. Fakat bugün konrol ettiğimde ip de 13 site bulunmakta. Bu sitelerden 2'si +18 içerikli BTK tarafından erişim engeli konulmuş siteler..

Acaba bu sitelerin ve bu İp adresinin benim siteme bir zararı olur mu?

Yorumlarınız için teşekkürler +rep

++ olarak şimdi tüm siteleri kontrol ettiğimde benim gibi temiz içerik sunan siteleri aynı Clas C Ip adresine atayıp, ***** içerikli siteleri birbirinden farklı Clas C IP atamışlar.
Merhaba

tarafımızdan istediğiniz bilgiye göre:

Bir web sitesinin barındığı IP deki site sayısı SEO açısından oldukça önemlidir. IP deki siteler üzerinde yapılan bir spam işlemi ya da illehal veyahut +18 siteler kesinlikle size zarar verecektir.

Bu bağlamda firmadan aldığınız hizmet eğer normal bir hosting hizmeti ise IP deki site sayısına bir itirazınız olamaz açıkcası. Ancak paylaşımsız IP aldıysanız eğer kesinlikle IP nizde başka siteler olamaz.

Fakat her harükarda Türkiye lokasyon ise +18 sitelerin olmasına itiraz edebilirsiniz.

Biz firma olarak, SEO hosting paketlerimizde her siteye 1 adet paylaşımsız IP atıyoruz. Yani sadece size ait olan IP
SEO Reseller paketlerinde ise 2 farklı paketimiz var.
1. Paylaşımlı SEO Reseller paketinde her 1 IP ye maksimum 20 kadar site atamaktayız. Ve IP ye eklenen siteleri de kontrol ederek IP atamaktayız. Kesinlikle illegal sitelere müsade etmemekteyiz.
2. Paylaşımsız SEO Reseller paketlerinde ise sadece sizin sitelerinize ait olan paylaşımsız IP ler vermekteyiz