Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba,
dropzone.js'yi anlamaya çalışıyorum. Bir file input yerine istenirse bir div, istenirsede form'da discover yapıp o elemanı file inputa dönüştürüyor. Bunu anladım.
Var olan bir formum içinde dropzone kullanmak istiyorum. Dropzone'u aşağıdaki kodlarla görünrületebiliyorum. Anladığım kadarıyla varsayılandaki file input name'i paramName ile değiştirilebiliyor. Buraya kadar herşey tamam. Öğrenmek istediğim dropzone({ url: neden belirmeliyim? Zaten var olan bir formum var ve action adresi tanımlı. Var olan formumdaki post adresini yazdığımdada çalışmıyor. Bir türlü post ettiremedim.
<div id="resimDropzone" class="dropzone"></div>
$(document).ready(function(){ Dropzone.autoDiscover = false; $("div#resimDropzone").dropzone({ url: "/postadresi.php", paramName: "ilanResimleri", maxFiles: 10, autoProcessQueue: true, maxFilesize:100, addRemoveLinks: true, acceptedFiles: 'image/*', uploadMultiple: true, dictCancelUpload: "Yükleme İptali", dictDefaultMessage: "Resim dosyalarınızı bu alana bırakınız veya tıklayarak seçiniz.", dictFileTooBig: "Dosya büyük", dictInvalidFileType: "Geçersiz dosya", dictCancelUploadConfirmation: "Yüklemeyi iptal etmek istediğinizden eminmisiniz?", dictRemoveFile: "Resmi Sil", dictRemoveFileConfirmation: "Silmek istediğinizden eminmisiniz?", dictMaxFilesExceeded: "İzin verilen yükleme sayısı aşıldı" }); });