bak güzel insan bu hayatta her haksızlığa tepkin olsun.. ne olacak haklısın demekle olmuyor, ya ayrım var yerden göğe kadar haklısın ama yok işte sen düzen yerine düzen sana ayak uydursun isteyemezsin. haklısın eyvallah bak binlerce kez orda sizlere olan haksızlığı görüyoruz ama burda anlatmak istediğim şeyi anlamış olman gerekiyordu. ben senin yerinde olsam o maili yeniden yazardım özür niteliğinde çünkü bu iş senin bir parçan olacak kim bilir o şirkette üst pozisyonlara çıkabileceğin bir fırsatı koliye değişmişsindir..
Bak yine de şunu güzel yapmışsın S.A.V efendimiz de diyor ya.. haksızlık karşısında susmak dilsiz şeytanlıktır sen vicdanınla hakkını aramışsın eyvallah.. haklısın ama hakkını bir kenara koyucaksın kademeli olarak arayacaksın yarın yönetimlere vs gibi yüksek bi mevkiyi nasip etsin rabbim o zaman sana bu şekilde bir mail atıldığı zaman on dakikanı yarım saatini ayırdığında kaç kişiye kaç tane sorgu sual edip bu sorun nedir diye sorduğunda harcadığın vakti anlarsın umarım ben o yöneticiyede kızmıyorum adamın bir kaç saati onlarca çalışanın maaşlarının aksamasına bile neden olmuş olabilir hadi bak bu cihetten sonra iyice düşün üslubun ile bir mail daha at. ve işe alınıp alınmayacağını önemseme vicdanını rahatlat. haklıyım ben müdürüm evet ama bu hakkı size attığım mail ile aramak yerine size hızlıca ve güzel bir şekilde ulaşmasını sağlayacak şekilde yapmam gerekirdi haklıyım de..
bak mesela güzel insan yaklaşık bir saatlık vaktimi konuna ayırdım burda benimde hakkım var.. bazı şeyleri gözardı edip hakkını nasıl alabileceğini öğrenmen dileği ile hayatında başarılar diliyorum...
Bilişimci olarak revirde staj görüyorum. Tansiyon ölçmekten fazla birşey yapmıyorum. Firmada bütün stajyerler aynı durumda. Kimseyi olması gereken yere dağıtmadılar. Birde özür mesajı atmak fazla bir işe yarayacağını sanmıyorum. Sonuç olarak atıldım.