Lordbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şirket ismi yazda bizde bilelim kimdir necidir dimi ya..
1.nci olay üslubun kesinlikle yanlış.
2 nci olay sistem işleyişi ile sorgun olabilir haklı olabilirsin ama mail atmak yerine hiyerarşik sistemin tepesine ulaştıracak bir sözün olsa daha iyiydi kusura bakma sen kimsin derim ben bu maili alsam, sen kimsin ki bu şekilde bir sistemi bu üslub ile sorguluyorsun kaldı ki üslubunu bıraktım. sen bu şekilde üst kademeye bunu yazamanssın direk hakkın yok yani yok abicim.. dünyanın hiç bir yerinde yok. sen Cumhura mail attığın zaman bire bir okuduğunu mu sanıyorsun yok.. 10 tane belki daha fazla kademeden sonra çok önemli ayrıntılar varsa Cumhurbaşkanına ulaşır senin o mailin..

sen şimdi şirketin bilmem kaç çalışanı var diyorsun kendi ağzın ile.. adamın senin mailini okuması bile vakit kaybı diyorum ya üslub önemli bir etken sen o maili atmak yerine bir büyüğüne abi bak bu haksızlık yapıldı bunu nasıl çözeriz deseydin. x kişi üstündeki personele böyle bir şikayet var derdi sonra hiyerarşik sistem ile senin sorunun o direk mail attığın insana giderdi..
yaşadığın yüzyıla bir bak.. geçmişe bir bak beni yanlış anlama sakın. ben burda sana bir tecrübe ile yazıyorum. bin kişilik bir taburda sen er olarak bölük komutanı tabur komutanının karşısına çıkamazsın birşey söyleyemezsin en güzel örneğim bu.. hayatta bir nevi askerlik.
O anki psikolojim ile bunları düşünebildim.