mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@deepman; E-ticaret ile umut tacirliğini birbirine karıştırmayın. Bu adamların yaptığı umut tacirliğidir, zira istediği miktarı sattığı üründen kazanamayınca daha fazlası için umut satmaya başlar. Ülkenin madi durumu ve insanların çıkar yol arayışlarından dolayı da bu gibi insanların ağına çok fazla insan düşüyor. Bende yirmili yaşların başında para kazanma hevesiyle çok araştırmıştım ama fakir olduğum için girmemiştim ve iyiki de girmemişim. Hepsinin foyası bir süre sonra ortaya çıkıyor. Siz e-ticaret yapabilirsiniz buna kimse karşı çıkamaz ama önce bir şirket kurun. Sadece şirket kurulumu bile size 2.000 TL'ye patlar. Neyse sizin umutlarınızı da söndürmeyeyim siz devam edin umarım başarılı olursunuz.
hocam peki izniniz ile bir örnek vermek istiyorum;
mesala 10 bin tl bütçen var şirket açtınız 2 bin lira gitti geriye 8 bin lira kaldı o 8 bin lira ile ne yapabilirsinki ? git o 8 bin liraya ürün aldın varsayalım koy n11,hepsiburada vs. her satışda aldığı komisyonun hattı hesabı yok(amazon ile karşılaştırsak) ama gidip 10 bin tl ile amazona kişisel mağaza açarsınız her satışda 1 dolar keser veya şirket mağazası açıp aylık 40 dolar verirsiniz sizin seçiminiz ama olay burada başlıyor ürünü zaten aliexpress den tedarikçi ile alıyorsun zaten çinlilere indirim talep ettiğiniz de sizi reddetmezler gerekirse 1 üründen 1 cent kazansınlar yine de size o ürünü satıyorlar ürünü senin adına açılan amazonun deposuna yolluyor adamlar oradan paketi falan yapıyor sen sadece ürünün ile ilgileniyorsun max ürün tedariği için 2 bin tl harcarsın 750 lira kargo vs. işlerine gider yine sana para kalır ama aradaki çizgi ; amazon dünyaya hitap ediyor n11 veya hepsiburada vs. türkiye ye hitap ediyor

GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsini bold yazmak yasak diye biliyordum.
artık hepsi bold değil