Yıllardır aktif adwords yöneten biri olarak belirtiyorum. Arzu ettiğiniz cevaba inanıp inanmamak size kalmış tabii ki

Yaklaşık 30 adet servis adwords'ü.
12'den fazla nakliye, ve bir bu kadar halı yıkama şirketinin adwords hesabını yönetmekteyim. Google Türkiye sertifikalı partneriyim. Saldırıların maalesef net bir çözümü yok. Açık konuşmak gerekir ise Google'da bunu pek engellemek istemiyor. Kapitalist sistem bunu gerektirir
Aynen öyle. Bu konuda bende çok büyük sorunlar yaşadım. Google ile zamanında çok büyük bütçeler için görüştüm. Geçersiz değil demeler başladı önce sonra aylık harcamamızın %80'ni geri iade edildi ama vermek istemedikleri açıktı.
Benimde aklıma aynı şey gelmişti yıllardır Adsense ile kazanmış biri olarak adsense'de her türlü sahte tıkı anında bizden kesen, hesabı kapatan Google. Sıra aldığı parayı vermeye gelince çok çok zorlanmıştı. Ve bende işine gelmediği kanısına varmıştım.
Eğer Google'a sahte tıklamaları ispatlarsınız ödeme alabiliyorsunuz. Ben kendi analizlerimi sunmuştum. Bir grup tıklama sitede hiç kalmıyordu. 5.000Tıkın ortalama geçirdiği süre "0sn" bir grubun ise 15000 tık ise siteye girmiş aynı 3 sayfayı gezmiş ve çıkmış.