Berkay24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatimda ilk kez samsung kullandim iphone kullanmistim hep.1 aydan fazla bir sure once iphone 6 plusimin kasmalari donmalari nedeniyle turk telekom bayisine gidip note8 aldim. Suanda kullaniyorum iphoneu aratmadi sahsen gayet hizli akici bir telefon oneririm iyi ki almisim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben ios ve android olarak ikisini de kullandım ios daha iyi note 8 verecegin parayı ıphone ver bence bu arada fiyatları da çabuk düşmüyor ikinci el olarak sattığın zaman daha karlı çıkarsın
Bizim burada Samsung piyasası fazla hızlı düşüyor, Apple piyasası ise biraz daha yavaş düşüyor. Sürekli olarak da al-sat yaptığım için bir problem çıkartacağını sanmıyorum Note 8 modelinin. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

hediyecim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle tavsiye ederim

AtomCmyLMz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süre kullanacaksanız Note serisi iyidir. Bende Note 5 var hâlâ canavar gibi. He Note 3 kullanan arkadaşlarım bile var, onlar bile çok memnun. Hele ki şu kalemin özellikleri her geçen gün mükemmelleşiyor.
Sırf kalem için istiyorum bende aslında, ekran ve kamera ise diğer önemli unsurlar. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsungun diger modellerini tavsiye etmem ama Note serisi efsanedir. Note 8i kullanmadım ama ilk alacagım telefon note 8 olur
Aynı fikirdeyiz Tahsin hocam Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açık açık apple fanıyım fakat note 8 i elime aldığım gibi fikrim değişti.Asla pişmanlık yaşamazsınız.
Apple hayranı birisinden bu yorumu görmek güzel oldu, kararımı etkileyecek bir yorum olduğunu belirtebilirim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

Nemesis34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone kullanıyordum , s8'e geçtim çıktığı vakit. Bin pişmanım , sebebi de kamerasında vs ara ara odaklama sorunları , donmalar bir kaç ay kullandıktan sonra oluşmalar başlıyor. Samsung'u şuan ben bir s8 kullanıcısı olarak önermiyorum. iphone'da bu tip bir sorunu asla yaşamıyordum.
S serisi pişmanlıktır. (Mercedes Benz hariç ) Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android te ios kadar güzeldir. Bence denemelisiniz hocam
Android sistemini hiç sevmem, 1 yıl kullandım hiç memnun kalmadım. Note8 fazlasıyla güzel bir cihaz, gülü seven dikenine katlanır olayı olacaktır büyük ihtimalle.

ikizilirmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arttırılabilir Hafıza
Daha parlak ekran
S-Pen
Sonsuz ekran
Daha fazla ve uygun fiyatlı aksesuarlar.

*Note 7 patlak verdiğinde sadece sorun çıkan cihazları değil tüm Note 7 leri toplaması ayrıca firmanın prestijini gözlerde yükseltti.

Ayrıca Smart Swich uygulamasıyla kendi iphone daki tüm içerikleri yeni Note 8 inize aktarabilirsiniz

Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anket oluşturmanıza bile gerek yok. Bi rüyama girmediği kaldı telefonun. Banada kendinize de birer tane alın hocam, renk farketmez benimki.
O kadar param olsa da alsam keşke size de hocam. Bizim burada kayıt ücreti daha düşük 3.650 TL'ye alacağım kısmetse. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

yusufaofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPhone 7 Plus'dan Note 8'e geçmeye gerek yoktur. Ancak bu cihazdan sıkıldım ve param var diyorsanız neden olmasın :P
Paramın olup olmamasından değil, bu zaten kimseyi ilgilendirmez. Sürekli al-sat yapan birisi olduğum için kişisel cihazlarımı da iyi fiyat ile elimden çıkartabilirim bu sebeple para pek sıkıntı değil. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.

Esbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer nakit sorununuz yoksa X almanızı öneririm ben aldım çok memnunum hiç bir şey apple'ın yerini tutamaz
Nakit sorunu var ama yok gibi bir durumda dostum. Ayrıca iPhone X modelini o kadar da beğenmedim bir Apple hayranı olarak. Fiyatı deseniz bizim burada 5.500-6.500 arasında yani pek değmez gibi. Note 8 için 3.650 TL ödeyeceğim. Arada fazlası ile farklar var, gerek fiyat olsun, gerekse S-Pen gibi önemli ekstralar. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, R10+ verilmiştir.