papig adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seçenek 1: Site için istenen fiyat : 9.000 TL Yukarıda bahsedilen tüm hizmetler. bunun için pm lütfen.

Şimdi anlamadığım nokta şu 6 ay veya 18k ciroya kadar destek diyorsunuz şimdi satın alınan sitenin 18k ciroya 6 ayda ulaştığını düşünelim.
Ayda 3 bin tl reklam gideri diyorsunuz 3x6=18k 6 ayda reklam giderimiz olacak.
9k da siteye ödeyeceğiz yani 27k sermaye bağlamış olacağız ve 6 ayın sonunda 7k para kazanmış olacağız.
20 k zararla mı devralmış olacağız burayı anlamadım daha net açıklarsanız herkes için iyi olur diye düşünüyorum.
3000 tl reklamla, kaliteli ürün ve güzel studyo resimleriyle 2-3 k arasında para kazanabilirsiniz(sadece kar), ürün ücreti, kdv ve reklam ücreti çıktıktan sonra yani. 6 ay dememin sebebi ise, hem herkesin reklam bütçesi farklı hemde buraya 1-2 ay yazsam sorun olacak. Çünkü herkesin satış yolu ve taktiği farklı, ben size facebook, instagram, google adwords, n11, sahibinden, gittigidiyor, hepsiburada dahil bütün ürün satış kanallarını göstereceğim, nerede ne kadar harcarsan ne kadar kazanırsın, sizin reklam bütçeniz size kalmış.

Bir kişi derseki ben sadece n11 üzerinden satacağım, veya sahibinden, bu platformlarda verdiği reklama göre ürünlerin satışları yavaş olacak, yani bu adam belki 6 ayda 18.000 tl ciroya ulaşacak, diğeride diyecekki benim param var, işi hızlı öğrenmek istiyorum, facebook ve instagramda 18k ciroya 2 haftada ulaşacak.

Ben size yolları göstereceğim, size kendi panelimden reklam vermeyeceğim, bütün reklamları siz kendi hesaplarınızdan vererek öğreneceksiniz, n11 gibi yerlerdede sizin ürünlerinizi siz mağazalarınızı açana kadar ben satacağım. En nihayetinde anlaşma 18k veya en fazla 6 aya kadar. Reklam bütçeniz, nerde satacağınız size kalmış, ben size danışmanlık vereceğim, hangi platformda ne kadar kazandığınızı kendiniz görüp kendiniz karar vereceksiniz.
Aslında açtığım konu baya uzun ve karmaşık, bunu kabul ediyorum, daha önce yapanı ve yazanı görmediğim içinde kafa karışıklığı olabilir, dahada uzatıp her şeyi detaylandırırsam, örneğin platform platform anlatmaya çalışırsam konu dahada uzar, zaten uzun olan konu iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.
Ben kimseden bu sektörü ve yaptığım işi anlatmak için para istemiyorum, sadece çalışmak isteyen para öder, fikir sahibi olmak isteyen arar aklındaki soru işaretlerini giderir. Konu uzun ve karmaşık olduğu için üzgünüm, tekrar gözden geçirip gerekli düzenlemeleri gelen yorumlara göre yapmak isterim vakit buldukça, eğer böyle bir projeyle ilgileniyorsanız beni gün içinde arayın, gece 12 ye kadar müsaitim.
Düzenleme: Her ay devamlı surette 3.000 tl reklam vermeyeceksiniz, bir kere vereceksiniz sonra döner sermaye...

İlginiz için teşekkürler, iyi geceler.