arkadaşlar merhaba muhtemelen konuma denk gelmediniz ihtiyacınızı karşıladıgını düşünerek yazıyorum konuyu inceleyebilir benimle iletişime geçebilirsiniz
https://www.r10.net/sosyal-projeler/1...a-merkezi.html
Bu konu nereye açılır bilmiyorum ama ticaret maksatlı olduğu için buraya açtım. İzmir karşıyakada homeoffice çalışıyorum fakat evde çoluk çocuk var bazen çok vakit kaybı oluyo. O yüzden ofisinin bir odasını kiralamak isteyen, beraber ofis tutmak isteyen olursa benimle irtibata geçerse sevinirim. İşim tamamen internet üzerinden olduğu için gelenim gidenim olmaz, hızlı bir internet, kendime ait ufak bir masa ve oda olması yeterli. Kendi laptopumla sabah 9-10 arası gelir, akşam 7-8 arası çıkarım. Haftanın 5 günü kullanabileceğim bir ofis arıyorum. Aylık max 300 TL verebilirim. Karşıyaka girne caddesi, çarşı veya belediye taraflarında yani evime yakın ve yürüme mesafesinde olursa çok iyi olur.
Post buraya uygun değilse modlar uygun yere taşırsa sevinirim. Teşekkürler.
Birebir aynı şartlarda, aynı bölgelerde benim de bir ofis odası arayışım vardı fakat vazgeçtim. Yalnız max 300 TL'ye bu bölgelerde interneti vs.'si olan bir oda bulmak imkânsıza yakın. Birkaç aylığına böyle bir ihtiyacım yine olacak. Eğer başka bir ortak daha bulabilirseniz ben de katılabilirim.
İzmir Karşıyaka civarında bulunan sanal ofis hizmetlerini kullanın ben 1 tane buldum :
http://aronas.com.tr/
Genelde büyük şehirlerin belli kesimlerinde oluyorlar. İsterseniz ofis açmadan şirket de kurabiliyorsunuz, isterseniz leptopunuzu alıp çalışmaya da gidebiliyorsunuz. Buranın varmı bilmiyorum, kahve, mutfak gibi alanları da oluyor bazı yerlerin.
Ukrayna'da bu tür yerler TL ile 250 300 TL civarında, Türkiyede fiyatlar nedir bilmiyorum fakat sitesinde günde 10 TLden başlayan fiyatlarla diyor bu da ayda 300 TL yapar

Görüşün mutlaka.
Misafir; Yalnız söylediğim gibi benim birkaç aylık bir ihtiyacım var. Sonrası için başka bir ortak bulabilirim derse 3. ortak böyle olabilir.
@Euros; Bahsettiğiniz ofis hizmetlerini kullandım. Son olarak Workinton'u kullandım yaklaşık 6 ay kadar fakat o ortamlar çok gürültülü. Telefonla iş yapanlar, tedarikçisiyle tartışanlar... Çeşit çeşit insan var ve konsantrasyon isteyen bir işiniz varsa hiç uygun bir ortam değil. Tek başına ofise çıkmadaki en büyük sorun da ortamda çalışan kimse olmadığı için motivasyon yakalayamamak. En azından benim için böyle. Ortamda çalışan biri varsa inanılmaz motive oluyorum fakat tek başıma kaldığımda duvara konan sinek bile işten daha çok dikkatimi çekiyor işi bırakıp sineğe odaklanıyorum