Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendinize bile bu konuda çok inanmayın, defalarca okuyun; defalarca düşünün. Öyle yazmak çok kolay. Ben de diyebilirim 1000000 $ olacak.

Bu yorumları yapılan para 2-3 yıl aynı seviye de kalmış. Ne olacağını inanın uzmanlar bile bilmiyor.

Mykabus bitcoin almıştı bir ara konu açmıştı, sonra panik satışı yapıp zarar etmiş ve ardından bitcoin fırlamıştı. Bu konu nedeniyle pişman olmuş ve belli ki güven fazlasıyla kazanmış bitcoine. Yorumunda bunun etkisi var bence.
Kesinlikle yorumunuzu dikkate alacağım ben bir süredir Ethereum fiyatlarını takip ediyorum elimde 1-2 tane kart var sadece oda kendi oyun bilgisayarımdan ötürü. Ne yapmalıyım nasıl yapabilirim neler önemli neler değil ne gibi sorunlar yaşarım ne kadar kar ederim ne kadar zarar ederim hangi altcoin iş yapar hangisi artabilir riske değermi gibi trilyonlarca soru dönüyor kafamda ve hala bir fikire ulaşmış değilim açıkçası ne olacak bilmiyorum ve birşeyler yapmak istiyorum. Forumda bir süredir bu konuda araştırmada yapıyorum lakin her sorum içinde konu açıp kirletmek istemiyorum