CeRo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oha diye sana denir terbiyesiz herif burası seviyeli bir forum. Bak kaç kişi eleştiri yaptı bir kişiye karşı çıkmadım. Cumhurbaşkanın damadı bakan oraya gidip ohaaa diyebiliyor musunuz?
Ben yapılan doğru veya doğru değil demiyorum benim hocam gayet iyi bir insandır bunu diyorum. Görevde ki insanlarda görevini layıkıyla yapıyor diyorum. Anlayabildin mi?
Kusura bakma da başkalarının hakkını yiyen birini iyi insandı diyerek savunmak terbiyesizlik değilse benim yazdığım bir oha terbiyesiz olmaz. Göreve layıkıyla gelmeyen birinin görevini nasıl yaptığının hiçbir önemi yok. Kaldıki göreve hak ederek gelmiş olsa dahi akraba onlar akraba. Etik değil yaptıkları şey. Sizin konuyu açma amacınız o insanın aslında iyi biri olduğunu mu anlatmak yoksa haksız yere görevden alındığını düşünerek mi açtınız? Sadece iyi bir insan olduğunu başkalarına deklare etme amacı güdüyorsunuz bunu yapmanıza gerek yok. O insanın nasıl biri olduğu şu halde bizi gram ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren tarafı toplumu rahatsız edecek bir olayın içinde bulunmasıdır.
Savunma şekliniz de on numara bu arada. Onaylamadığınız bir durumla, bir başka onaylanmayacak durumu meşru kılma derdindesiniz.