Bu ülkede iphone alan adama ben fakir gözü ile bakmam ama gelip benden sigarayı borç istediğinde rezil eder postalarım.
Gelelim konuya. (iphone kullanmıyorum 2 yıldır general mobil disc 2 mini kullanıyorum)
Şimdi iphone sürümlerine bakarsak her yıl çıkan model bir önceki modelin + sı olarak çıkartıyor. Ve daha üst modellerin projeleri bile kaç yıl öncesinden çizilip yapıldığı bile belli ediyor. Firma bana göre çok başarılı zira diğer markalara göre her alanda fark attığını %99 söyleyebilirim. Ancak iphone nin diğer markalara göre en zayıf noktası jarz! EVET koskoca iphone jarz eksikliği çekiyor. Nedeni de işlemcisi. Yani alt yapısı. Adam diyor ki işlemciye yeni bir güncelleme getireceğim (bu demek oluyor ki ara kaymalarda donma, yavaş açılma vb.) ama müşterilerimin jarz sorununa + %20 ilave yapacağım. Yapsın mı yapsın kardeşim yaaa elinde bak iphone var önemli olan cihazın içeriği değil ki iphone elma oluşu.
40 yılda geçse bir telefona o kadar para vermem şu olur hediye olur veya 2.el bir cihazı çok ucuza bulursam alırım ama bunu da sanmıyorum zira benim emektarın bile özellikleri iphone 5 den iyi bana göre tabiki