Özür dilerim ama yuh diyorum. Bir defa çok yanlış bir bilgi paylaştığınız için bunu söylüyorum. Yıllardır kıbrısa gidip geliirim işlerimden dolayı, şirket açmak isteyenlere çok denk gelmişimdir. Bir defa en az 100.000 $ dolarınızın olması gerekir banka hesabınızda. İki hafta içerisinde bu banka hesabın bloke durumu ortadan kalkar ve en az 15.000$ dolar güvence yatırılır limited şirketler için.
Kusura bakmayın ama yani yanlış bilgiler veriyorsunuz.
http://www.rkmmd.gov.ct.tr/Portals/1...BCr%20yeni.pdf
Ben Kıbrısda şirkettim, açtım ve şuan hala işliyor

100.000$ olmasına gerek yok. Banka aracılığıyla halletik onu .
Olurda günün birinde böyle bir düşüncem olursa şahsen 100,000$ gibi bir sermaye kovalamak yerine aracı firmaya 4,000 verir eğer bir aksilik çıkmazsa şirket sahibi olurum. Bir sorun çıkarsada 4,000 gitti der hayatıma devam ederim

Yanlış anlamayın bu konuda tecrübem yok 1 yıl kadar önce baya bir araştırma ve insanlar ile sohbetler etmiştim. Hemen hemen herkes bu tür işlerle şirket açtığını söyledi bana. Daha kimseden 100,000$ çıkarıp verdim geri aldım cümlesi gelmedi bana.
Bana gelecek olursak ben %18 KDV + %20 Gelir Vergi mi ödeyip hayatıma devam ediyorum. Daha mantıklısı vergisiz kıbrıs şirketi mi bencede evet ama büyük rakamlar ile oynamıyorum zaten.
Kiminle çalıştığınız önemli hocam yoksa 4k nuza bir şey olmaz

Ben net rakımı hatrılamıyorum ama ortalam 28k tlye geldi

Bunun içinde 100.000$ dolar sermayenin ayarlanması için gerekli ücrette vardı.