TRomantik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bu kadar kastınız? Aynı siteleri Farklı ip ile açman yeterli olacaktır. Tecrübeyle sabit; Farklı ip üzerine kur sonra istersen aynı Webmaster Tools hesabına ekle. Ben paravanlarımı aynı Search Console ve aynı Analytics hesaplarına eklemiştim. Haddinden fazla başarı sağladım, SEO adına yapabildiğim/becerebildiğim en iyi ve yararlı şey bu paravanlar olmuştu.

Kendimi hiç kasmadım, komik gelebilir ama 21 paravanın 20’sinde spinleme içerik kullandım. %70-90 arasında özgünlüğü olan 1.000 kelime üzeri makaleler ile beslemiştim. Paravanlardan biri 2 konudan baya hit almıştı, günlük 10-12₺ bırakmıştı.



(Mobile)
Haklı olabilirsin. Hatta şöyle örnek vereyim, bir rakibim var bir ana sitesi ve 5-6 paravan tarzı sitesi var ve bunların hepsi ana sitenin clonlaması ve adam kelimelerde paravanlarla 2,sayfa da. O yüzden farklı ip ve makaleler ile gidecem gerek yok sanırım farklı wm tools v.s