1. Buna sadece milli piyango olarak bakmamak lazım. Zira, buradaki para birincisi haram ikincisi emeksiz gelen olduğu için kimseye hayrı dokunmuyor. Bu aynı para çalmak,dolandırmak gibi bu tarz şekilde kazançlar kimseye hayır getirmemiştir.
2. Milli piyangoya karşı çıkan muhafazakar kesimi hiç bir zaman samimi bulmadım. Zira, aynı kesim ülkede olan haksızlıklar,hırsızlıklar,tecavüzler karşısında sessiz kalmaktadır. Ama sırf gösteriş olsun diye ben almıyorum aldırmıyorum gibi paylaşımlar yapmaktalar. Ne diyor Kuranı Azimuşan Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki, Onlar namazlarını ciddiye almazlar (Kıldıkları namazdan gafildirler) Onlar gösteriş yapanlardır. Aynen bu insanlarında yaptıkları bu sadece gösteriş...
3. Aynı şekilde yıl başı kutlamalarına karşı tutumları da çok gereksiz, madem o kadar karşısın niye kalkıpta mekke'nin fethi o gün kimse bir şey yapmıyor ? Bakın ben muhafazakarların içerisindeyim o yüzden kafadan teyyara yazmıyorum. Adamın facebook ta yaptığı paylaşımları görüp, yıl başında tv karşısına geçip çekirdek çitlediğini bilirim. Hadi okusun iki satır ayet mekkenin fethi ya yılbaşı akşamı. Fos fos fos...