teribogart38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiketin amaci birbirine benzer konulari tek bir cati altinda toplamak kategori mantigi gibi

Diyelim is fikirleri diye bir kategorin var urettigin iceriklerde yatirim yapmak ile birbirine benzer konularin var nedir bunlar ornek verirsek

1- gida sektorune yatirim kazandiriyor
2- kahve kafe dukkani acmak
3- gayrimenkul yatirimlarinda one cikan bolgeler

Gibi konulariniz var bu 3 yada daha fazla konuyu bir kategori altinda toplamaliyiz etiketiniz yatirim yapmak
Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşırı rekabeti olmayan bir kelime için yeni site açılmışsa ben 2-3 etiket kullanırım fakat bu etiketleri cümle bazında değil 1-2 kelimelik gruplar halinde oluştururum. Index sayısının artması ve alt kategori mantığının oluşması için sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Katıldığım SEO yarışmalarında da bunun faydasını gördüm.
isayasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir konuya 10 etiket giriyorsunuz diyelim. Sitenizde 500 makale varsa bu 5000 adet etiket sayfası demektir. Kimsenin ziyaret etmediği, 5000 çöp sayfa... Site kalitenizi düşürüyorsunuz.
Google'ın kendi servisi olan Blogger'da varsayılan robots.txt ayarlarında etiketler indekslenmeyecek şekilde düzenlenmiştir. İşe yarar bir şey olmadığı buradan da anlaşılabilir.
Sokomorato adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Etiketler alt kategorilerdir arkadaşlar. Arama sonuclarinda sitenizin sadece makale sayfasinin cikmasi yerine etiket sayfasinin cikmasi daha faydalidir. yeter ki dogru kullanalim.
Makul ve akıllı kullanım sonucunda bir zararı görünmüyor o zaman.
Etiketi şu an hali hazırda, her makalesine 3-5 etiket koymak yani; 1 makaleye 4 index oluşturmak yanlıştır.
Bunun yerine etikete çatı görevi gördürüp ortak 10-15 makaleyi o etiket altında birleştirmek doğrudur.
Diyebilir miyiz?

Yani bir haber sitesinde Örn; Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili bir çok makale girdik ve onu ilgilendiren bir çok içerikte mevcut. Bunları Mustafa Kemal Atatürk diye hepsinde etiketledik. Bunun bize bir sıkıntısı olmayacak alt kategori oluşturmuş oluyoruz.
Buna ek olarak her bir etiket için de ayrı özgün içerik oluşturmak daha faydalı olur sanırım.