Site adresi: Instagram hesabıdır. Ciddi alıcılara pm ile iletilecektir.
Site için istenen fiyat : 20.500 tl
FİYAT DÜŞTÜ: 17.500 tl
Sitenin getirisi: Kar bilgisi aşağıdaki fotoğraftadır.
Sitenin açılış tarihi:Nisan 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: Telefon kılıfı
Satışta devredilecekler: Instagram hesabı (40k takipçi)+ Facebook sayfası (50-60 beğeni var üzerine düşülmedi) + Aliexpress Platinum Üyelik
Merhaba arkadaşlar
Nisan 2017 de açtığım instagram hesabı üzerinden dropshipping ile telefon kılıfı satışı yapmaktayız. Sayfamız ilgili anahtar kelimede instagramda en üstte çıkmaktadır. Ciro, kar vs bilgisini ilk günden beridir tutmaktayız ve genel bilgiyi aşağıdaki fotoğrafta paylaşıyorum. Her sipariş bilgisi (müşteri bilgisi, kargo bilgisi, maliyet, dolar kuru, müşterinin instagram hesap ismi vs.) bu excel dosyasında kayıtlıdır. Toplamda bugüne kadar 165 civarı sipariş olup hepsi bu excelde tüm bilgilerle kayıt edilmiştir. Toplamda iptal olan sipariş sayısı 5-6'yı geçmemiştir. Farklı dalda e-ticaret ile uğraşacağımdan dolayı bu işimi gerçekten ilgilenebilecek bir arkadaşa satışını yapmak istiyorum. Bu işi web siteleri ile karıştırmayın. Web sitelerinde google bir güncelleme yapar sıralamada düşüş olur ve geliriniz düşer ama e-ticarette böyle bir durum yok. İlgilendiğiniz kadar geliriniz artar. Dolayısıyla lütfen bu satışı web sitesi satışı ile karıştırıp x10-x15 gelirine diye düşünmeyin. Web sitelerindeki gelir riski yyüksek olup tamamen google'ın yapacağı bir güncellemeye ve seo başarınıza bağlıdır. Ama satışıını yaptığımız işte google ile vs. alakanız yok. O yüzden risk çok daha düşük seviyelerde. Ne kadar ilgilenirseniz o kadar gelirleriniz artar. Bu yüzden bu işi gerçekten ilgilenebilecek ve vakti olan bir arkadaşımızın alması daha sağlıklı olacaktır. İlgilenilmediğinde müşteri gelişi de dolayısıyla gelirde düşmektedir. Bu işi devredeceğimiz arkadaşın mutlaka bu işle ilgilenmesi, günde 1-3 arası içerik yayınlaması, müşteri mesajlarına sabırla cevap vermesi gerekmektedir. Bu 3 maddeyi yapan arkadaş gelirlerini katlayarak devam eder. Mesela aşağıdaki gelir tablosunda Eylül ayında gelirlerde düşüş olduğunu görürsünüz. O ay çocuğum dünyaya geldiği için müşterilerle hiç ilgilenemedim ve az içerik yayınlandı. Bunun sonucundada nasıl gelirin düştüğünü tabloda görebilirsiniz. Siparişleri dropshipping (stoksuz satış) ile aliexpress üzerinden vermekteyiz. Dropshipping ile satış yaptığımız için elinizde stok bulundurmanıza gerek yok. Sadece kaliteli ürün yayınlıyorsunuz ve müşteri size sipariş geçtiği gibi sizde aliexpress üzerinden siparişi geçiyorsunuz. Ödemeyi havale/eft ile alıyoruz ve ödeme ardından sipariş geçiliyor. Şirket vs. kurmaya gerek yok. Genelde müşterilerimiz 18-30 yaş aralığında bayanlar oluyor. Sistemi devredeceğimiz arkadaşın lütfen ama lütfen bu işle ilgilenmesi ve günde 1-3 ürün yayınlaması gerekmektedir. Bunların yapıldığı takdirde gelirler kesinlikle katlanarak artacaktır. Mesela face sayfasında instagramda paylaşılan tüm ürünler paylaşıldı fakat face ile hiç ilgilenemedik. Face sayfasınada ağırlık verirse alan kişi direk gelirler x2 olacaktır. Birde web sitesi kurarsanız gelirleriniz çok güzel seviyeye ulaşacaktır. Bunlarla uğraşacak vaktim olmadı malesef. Ayrıca bunlar dışında kalan işle ilgili ince noktalar, ne yapılması gerektiği vs. tüm detaylar alan kişiye bire bir anlatılacaktır. Dilerse alacak kişi bulunduğum şehire gelebiliyorsa gelir oturur çayımı içer muhabbet ederiz deviri gerçekleştiririz yüz yüze Yoksa da telefondan her türlü desteği alacak arkadaşa vereceğim. Özellikle kılıf işiyle uğraşan arkadaşlar var ise bu sayfa onlar için çok güzel avantaj olacaktır. Sanıyorum anlatmadığım ayrıntı kalmadı. Bu işin üzerinde çok titredik. Umarım bu işi daha da büyütecek bir arkadaşa gider. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
https://i.hizliresim.com/vJO1W6.jpg
Kasım 2017 Net Kar: 694,8 tl
Aralık 2017 Net Kar (29 Aralık itibariyle): 716,2 tl