Merhaba arkadaşlar, Butiğim için sürekli aylık reklam anlaşmaları yapıyorum ama ne hikmetse bazı arkadaşlar aylık parasını peşin aldıktan sonra reklamları düzgün atmıyor, unutuyor, cevap vermiyor, Verdiğimiz para ile rezil oluyoruz. 1 ay da atılacak reklam 2 ayda atılıyor, 1 2 saat geç atılıyor, yanlış giriliyor vs vs. Hata değil bu VURDUMDUYMAZLIK, nasıl olsa parasını aldım!! mantığı. Bu tür sayfaları buraya yazarak ifşa edelim arkadaşlar. Benim iki sayfa vardı konuyu açınca bana ulaşıp öağduriyetimi giderdiler.
konuyu açıp mağduriyetim giderildi deyip sayfaların isimlerini silmek biraz garip kaçmış.
Madem mağdur oldunuz silmeyeceksiniz o sayfaların isimlerini kimse almayacak onlardan reklam çürüyüp gidcekler piyasada, ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla benim mağduriyetim giderildi isimlerini sildim kim mağdur oluyorsa olsun. O zaman böyle bir konunun ne anlamı var.
Eğer konyu açarkenki samimiyetiniz varsa yazın sayfa isimlerini yanınada not düşün iş aksadığı için sonrasında geri ödeme yaptı diye, kimse mağdur olmasın.