özgür iradeye rahmani cinler müdahale etmez ama vefk ile hoş gösterebilir fakat şeytani cinler vefk adı altında yol yapar bunada ne diyoruz conconlar ...
nette bir dünya medyum var yada memlekette cinler size kızar yahudi yada ermeni mezarına muska gömün der hatta gömemezseniz 500-1000 tl daha gömer
VEFK olayına gelince vefk kırtasiyeden alınan kırmızı pilot kalemle yazılan birşey değildir bunu yazmak için arapça bilmek yerine birazda alim olmak lazımdır
Vekf safran mürekkebi ile yazılır günümüzde emekli imamlar kendi çaplarında safran mürekkebli pilot kalemler ile yazdıklarını iddaa ederler
vefk yazmak için ebcet hesabı ve yıldızname bilmek bunun üzerine ne için yazılacaksa kişi yada karşı tarafın bazı özel şeylerini bilmek gerekir vefk gereklerini yaparsan karşılık verir yoksa yazıcıdan çıkar aynısı bu durumda gizli ilimler hazinesi adı altında yazılan 3 cilt kitapdakilerin yarısını bile zamanında yapamazsınız
yani dost senin arkadaş hocalara az yatırım yapar hocalarda rusyada tatil
CAİZMİ EVET AMA VEFKLE KIZ BAĞLAMAYI İLK SİZDE DUYDUM ya medyumları arayıp ermeni mezarına kolibandi gömün kesin oluyor
17 tane medyum sitesi sattım enayilere bana göre medyumlar enayi ondan sonrası VEFK