dün arkadaş buna benzer bir site linki attmıştı bana skypten merak edip siteye girdim. canlı ticketten yazdım cidden kazandırıyormusunuz yoksa tokatlıyormusun diye bir sayfa yazı attı desteğe kısa sürede okadar yazma şansı yok direk copy+paste yaptı adama yazdım dedim valla iyi tokatçısınız biraz münakaşa ettik sonra vay adam başımıza hacker kesildi. yok IP adresin elimizde şuan bu adrestesin dediği an gülme krizine girdim yok IP adresi avukatımıza iletildi yasal işlem başlatıcaz hakkınızda demeye başladı olur olur başlatın dedim. hackerlik taslayan bu adam ilk öncelikle kendi sitesindeki açığı kapatmadan hackerlik taslıyor. bu arada sitesinin tüm SV çektim haberi yok adamın tabi. sağ olsun bilişimde bir abimiz var konuyu ilettim ona. bakalım kim kimin hakkında yasal işlem başlatacakmış bu lafına çok güldüm.

insanlarımız bu tür tokatçılara aldanmaması gerekir fakirin umudunu çalarak saltanat süren bu insanların elbet birgün düzenlereni başlarına yıkacaz. tam emin değilim ama r10 da üye ola bileceğini düşünüyorum kesin bir sonuca varınca r10 deşifre edeceğim bu siteyi.