Teom4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak güzel kardeşim, ben o domaini reglerken başka bir domaini direk kopyalayıp içini değiştirdim, 2008 yılından beri bu işleri yaparım ve eğer ben bir dalgınlıkla www.xxx.com şeklinde domain reglerken o salak domain firması www ve xxx arasındaki noktayı silip domaini o şekilde regliyorsa bu bir hatadır.Burda mevzu bir kodlama hatası çünkü www.xxx.com şeklinde reglediğim domainin başındaki noktayı silmek için özel bir çaba sarf edip kodlamışlar asıl hata burda.

Valla sizinle uğraşamam çünkü cidden zeka yoksunu olduğunuzu düşünüyorum, birisi yanlışlıkla yapar diye konu açtım, açtığıma açacağıma pişman ettiniz.
Sinirlenmene gerek yok hocam zeka yoksunu değilim zira seninde dalgınlıkla yaptığını anlıyorum.

Ama dalgınlık yapman firmanın hatası olmuyor tabi name.com sana yardımcı olmuş ama öyle bir zorunlulukları yok.

Asıl sıkıntı sende sonuçta 2.adım da domain tekrar gösteriyor onaylayıp ödeme yaptıktan sonra sana yardımcı olmayabilirlerdi.

Hele ki bizim ülkemizde gizli ufak maddelerle ne sözleşmeler dayatıldığını biliyorsan zaten bu tarz şeylere dikkat edersin.

Emin ol o domaini yerli firmadan kayıt etseydin suçlu sen olurdun yardımcı olmazlardı.

Senin üstüne çok gitmişler hakkını helal et, kolay gelsin